SpeedHost, gazduire web de calitate pentru blogul RazvanIancu.ro

Ma leaga o colaborare de lunga durata cu Dow Media, compania care detine serviciul de gazduire web SpeedHost.ro. In ultimii 10 ani, am beneficiat de multe dintre serviciile companiei, iar serviciul de gazduire web are grija sa fie online in foarte bune conditii proiectul unde sunt implicat cel mai personal – blogul care imi poarta numele: RazvanIancu.ro.

speedhostPot recomanda cu sinceritate serviciile SpeedHost pentru orice fel de proiecte web – de la bloguri, la site-uri de companie (IMM sau corporatie) si chiar portaluri web sau site-uri de stiri care necesita resurse insemnate. De altfel, de-a lungul timpului chiar le-am recomandat serviciile si altor companii cu care colaborez, astfel ca am ajuns “colegi” de servere si cu alti colaboratori care au ales SpeedHost 🙂

Pe langa preturile prietenoase, compania ofera suport profesional si servicii de calitate. De-a lungul timpului, mai ales la inceputurile mele in online, am experimentat diverse servicii de gazduire web si am avut si experiente mai putin placute cu firme care m-au sedus prin pret, dar m-au dezamagit prin calitatea slaba a serviciilor… am aflat astfel ca, in acest domeniu, cand ti se promite totul nelimitat, la un cost mic, ai toate motivele sa te indoiesti de calitate. Din cate am observat, SpeedHost are preturi foarte bune, dar are pachete diferite in functie de nevoile diferite ale site-urilor gazduite. In plus, ofera consultanta gratuita, in sensul ca daca aveti un proiect web si ii contactati, va vor spune ce solutii va recomanda, va vor prezenta foarte sincer avantaje si dezavantaje pentru fiecare solutie in parte, daca aveti un proiect mai complex.

Fiind un IMM si nu o mega-corporatie, exista si avantajul unei comunicari mai usoare (am experimentat acest lucru in multe domenii, unde in cazul unei mari corporatii se poate intampla ca, pentru o mica problema, sa trebuiasca sa astepti si sa parcurgi pasi birocratici extrem de enervanti; nu acelasi lucru se intampla in colaborarea cu o companie de dimensiune medie, o companie 100% romaneasca).

Un proiect in care sunt implicat si care a avut nevoi speciale satisfacute tot de SpeedHost este www.TravelBank.ro – portal in domeniul turism & timp liber. Puteti testa: se incarca rapid, oricand.

SpeedHost.ro detine servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania). De la web hosting clasic si pana la servere dedicate sau servere virtuale ori inregistrare domenii web la preturi foarte bune, SpeedHost va poate indeplini usor cerintele. Si ca sa fie clar, acesta este un articol din prietenie si nu unul publicitar 🙂

Am observat ca SpeedHost face si CSR (responsabilitate sociala corporativa), sustinandu-l pe Vlad Neaga in campionatul national si european de motociclism. Foarte buna asocierea cu viteza!

viteza web