Incarcarea online a cartelelor de telefonie pre-paid, tot mai utilizata

S-a cam dus vremea cand utilizatorii pre-paid cumparau cartele fizice cu cod de reincarcare. Mai nou, reincarcarea electronica este utilizata cel mai frecvent, cartelele ramanand obiecte de colectie, tot mai rare. Mergi la dealer si ceri valoarea dorita, exact atat cat ai nevoie (si cat iti permite bugetul). Operatorii au eliminat si costurile de producere si transport a cartelelor fizice, totul este electronic.

Reincarcarea se poate face in prezent in mici magazine, in hipermarketuri si chiar la bancomate. O alta tendinta isi face insa loc tot mai puternic – reincarcarea online. Cei mai mari operatori – Orange, Vodafone, Cosmote – permit reincarcarea cartelelor pe site-urile oficiale si chiar o incurajeaza. Exista si campanii speciale cu bonusuri sau discounturi, asa cum este actuala campanie Maestro si MasterCard – 5% discount, in anumite conditii.

telefonPentru ca tot mai multe persoane aleg sa isi reincarce online cartelele pre-paid de telefonie mobila, s-au lansat mai multe site-uri ce permit plata online si care ofera reincarcare rapida, in cateva minute. Tranzactiile sunt sigure, iar sistemele sunt gandite sa fie simple, usor de folosit de oricine. Unele site-uri permit chiar reincarcare online fara realizarea unui cont de utilizator. Poti obtine un cod reincarcare cosmote chiar si pentru o alta persoana ori poti gasi reincarcare prepay orange primind codul prin SMS sau e-mail.

Persoanele juridice pot solicita inclusiv factura fiscala, aceasta urmand sa fie trimisa tot online, prin e-mail, in format electronic, acceptat de prevederile legale ale contabilitatii in Uniunea Europeana.

Clientii care cauta vodafone reincarcare spre exemplu, vor gasi usor online site-uri unde sa poata rezolva “problema” repede si simplu. Platile online sunt tot mai populare, iar mai departe cei ce isi reincarca online cartela folosesc creditul inclusiv pentru microplati prin SMS: plata la metrou, plata in autobuze, plata pentru parcare si multe asemenea.

1 Comment

  1. barbu misu

    foarte tare

Comments are closed