FoodPanda.ro, aliatul celor care isi doresc sa comande usor si sigur mancare variata

Din experientele mele cu site-urile companiilor de catering, pot spune ca nu prea am incredere sa comand pizza sau orice altceva prin comanda online direct de la furnizorii respectivi. Si asta nu pentru ca as fi reticent fata de e-commerce, ci pentru ca cele mai multe site-uri de acest gen pe care le-am vizitat sunt mai mult “carti de vizita” si mai putin platforme de comert electronic. Unele site-uri arata atat de rau si par atat de neprietenoase, incat nu m-as obosi sa imi fac cont / sa completez un formular. In plus, mi-ar fi teama ca nu ar citi cineva comanda mea la timp, deci nu m-as baza pe un astfel de sistem fara sa dau un telefon, sa ma asigur. Asa ca, mai bine sun… A transmite insa o comanda la telefon nu este tocmai placut, caci trebuie sa explici totul, sa fii sigur ca persoana cu care vorbesti a inteles exact ceea ce doresti, sa astepti pana isi noteaza…

food panda logoCu totul altfel stau lucrurile daca ai la dispozitie o platforma de unde poti comanda mancare simplu si sigur, asa cum este www.FoodPanda.ro, deja celebra in Bucuresti si in unele orase in care activeaza, caci tot mai multi romani “fac cunostinta” cu acest sistem si ii devin fideli atunci cand vine vorba de catering. Datorita notorietatii site-ului, stii ca acesta are totul bine pus la punct si ca selecteaza parteneri de incredere din lumea restaurantelor, cu bucatarii pe care chiar merita sa le incerci.

mancare food pandaNu mai este necesar sa faci experimente “periculoase”, caci intri mereu pe Food Panda si comanzi simplu si rapid, indiferent ca vrei pizza, ciorba, mancare chinezeasca sau orice altceva. Sunt atat de multi furnizori, incat poti avea oricand diversitate. Pe un singur website, poti comanda de la mai multe restaurante, ceea ce este super. Am inteles ca au si o aplicatie pentru smartphone, asa ca poti comanda la fel de simplu chiar si daca esti in miscare.

Sistemul FoodPanda.ro este bine gandit: intri pe website, alegi orasul in care doresti livrarea, completezi strada si numarul, apoi vezi exact ce furnizori iti pot oferi mancare. Poti gasi si promotii in prim-plan (la fel ca in orice magazin), ba chiar poti cauta preparate in functie de specific – pizza, mancare romaneasca, mancare asiatica, fast-food, mancare chinezeasca, mancare mediteraneana. Unele dintre cele mai cunoscute branduri s-au aliat cu FoodPanda.ro, de exemplu Cuptorul cu lemne, Pizza Dominium, Trattoria Il Calcio, Pizzicato – toate extrem de populare in Bucuresti.

Partea cea mai buna este ca reteaua FoodPanda.ro se tot extinde – atat ca localitati, cat si ca numar de furnizori in respectivele localitati. In prezent, acopera multe orase precum Constanta, Timisoara, Sibiu, Iasi sau Cluj-Napoca.