Cateva MOMENTe si totul este bine (lipit)

Mi-au placut mereu brandurile cu istorie, companiile care au inovat de-a lungul timpului si care au reusit sa construiasca imperii europene in domeniul comercial. Prin anii `90, vedeam reclame la produsele Henkel pe posturile TV germane / austriece, in timp ce ma uitam dupa-amiaza la desene animate. Erau primii ani de cablu TV in Romania si nu conta ca nu prea intelegeam limba germana, reclamele erau ca un continut in sine, le urmaream cu placere, afland de produse ce nu existau la noi in tara. Practic, atunci am intrat prima data in contact cu brandingul Henkel, ca si copil, iar mai tarziu am considerat mereu produsele companiei drept unele de foarte buna calitate, indiferent ca vorbim de detergenti, produse cosmetice sau adezivi. Toate produsele sunt exponenti ai unui brand a carui istorie incepe in secolul 19, un brand care a inovat mereu si a devenit unul de referinta in toate industriile in care s-a extins.

Nu intamplator, sunt atras de tot ceea ce inseamna Germania & Austria, de la calatoriile in Munchen, Graz ori Salzburg, la cumparaturile de produse “Hergestellt in Österreich” si “Hergestellt in Deutschland“. Unul dintre brandurile de calitate promovate astazi de Henkel este Moment, cel mai puternic adeziv, cu aplicare simpla si rapida. Este poate cel mai cunoscut nume din domeniul reparatiilor casnice, cu rezultate profesionale.

produse momentMoment este un ajutor util inclusiv atunci cand ai o problema neasteptata – s-a stricat ceva si trebuie lipit. Stim cu totii ca nu orice “Super glue” este super cu adevarat, iar daca alegem un adeziv Moment Super Glue, chiar putem sa fim relaxati – lipirea va fi eficienta, de durata. Gama Moment este insa vasta, perfecta pentru cei care au planuri de renovare a locuintei. Ma numar si eu printre ei, in sensul ca voi avea nevoie peste cateva luni de a organiza o operatiune de amenajare a unei garsoniere. Cel mai probabil, voi alege produse Moment pentru a monta gresia, faianta, parchetul, dar si pentru alte operatiuni. Desi nu voi face eu efectiv lucrarea (apelez la profesionisti), voi alege materialele consultandu-ma cu ei si, acolo unde exista un produs Moment disponibil, acesta va reprezenta produsul ales. Am un buget echilibrat (nu imi permite sa fac lucruri excentrice, dar nici sa aleg materiale de slaba calitate), iar cei de la Moment puncteaza la raportul calitate – pret.

Toate produsele Moment sunt prezentate pe www.moment.com.ro, asa ca de aici ma voi inspira si eu, nefiind tocmai mester in domeniu. Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie si Faianta, Moment Glet sau Moment Parquet sunt ajutoare utile. Cum s-ar spune, cateva MOMENTe si totul este bine (lipit), indiferent daca este vorba despre ceva planificat (o amenajare in locuinta) sau despre ceva nedorit (ceva s-a spart / rupt / deteriorat si vrei “sa dai timpul inapoi”, aplicand niste Moment Super Glue).

promo momentPentru ca toata lumea adora concursurile, iata o ocazie perfecta de a folosi materiale de cea mai buna calitate si de a primi si ceva in plus – sansa de a castiga premii. Mai exact, cumperi produse Moment de minim 50 de lei pana pe 15 septembrie 2015 si poti inscrie bonul pe www.lipesteorice.ro. Se poate considera ca primesti astfel un “loz gratuit” cu care ai sansa de a castiga unul dintre premiile campaniei – 6300 de pranzuri la McDonald`s (este si fast food-ul bun din cand in cand, dar cu masura… asa, doar cand castigi la promotii 🙂 ), 500 de lei saptamanal sau 1000 de euro (marele premiu).

Indiferent ca alegi adezivi de contact sau de montaj, adezivi pentru lemn si pardoseala, adezivi universali instant sau ancore chimice, Moment garanteaza rezultate perfecte. Poti de asemenea sa cumperi benzi, etansanti siliconici, mortare pentru constructii sau spume poliuretanice. Gasesti aici, pe website-ul Moment, niste clipuri demonstrative care iti pot fi utile.