Carduri personalizate pe loc – absolut necesar in retail

In retail, sistemul de fidelizare pe baza de carduri poate fi considerat deja unul clasic. Insa un clasic la fel de modern in fiecare zi. Un asemenea sistem aduce o multime de avantaje, caci din start ii ofera clientului un statut special, de VIP; consumatorul va fi astfel apropiat de brand si va cumpara mai des. Chiar daca astazi exista posibilitatea de a introduce cardurile in aplicatii online si de a prezenta smartphone-ul in locul unui card clasic, acesta din urma ramane utilizat de cea mai mare parte dintre clienti. In plus, daca esti un brand destul de puternic incat sa te “bati” pe putinele locuri pe care clientul le are disponibile in portofel, alaturi de cardurile bancare, inseamna ca esti “tare” 🙂

imprimanta carduriPentru ca totul trebuie sa se intample rapid, este necesar ca orice card solicitat de client, in retail, sa fie realizat pe loc. Este mai mult decat necesar sa cumperi imprimante pentru carduri precum cele de aici. Consumabile si alte ustensile foarte utile gasesti de asemenea in magazinul online PrintCard.ro, foarte cunoscut pe aceasta nisa. Cu echipamentele potrivite, personalizezi pe loc orice card si, mai departe, activezi clientul pentru a reveni la tine iar si iar. Chiar si magazinele online pot folosi carduri fizice. Din punctul meu de vedere, a-l convinge pe client sa aiba un element fizic, material, asociat brandului tau, este o mare victorie. Mai ales in mediul online, unde totul este electronic si unde concurenta este maxima – treci la concurenta in cateva secunde.

Clientul vrea totul rapid, iar cardurile trebuie oferite imediat. Daca personalizezi cardul, ii oferi clientului statutul pe care il asteapta – este un efect mult mai puternic decat sa-i oferi un card simplu, banal, de serie. Cu numele lui imprimat, este cu totul altceva. Practic, ai un nou membru in echipa: unul care aduce bani in mod efectiv in companie! Pana si bancile au inceput sa imprime carduri pe loc, in agentii, din dorinta de a-i oferi clientului posibilitatea de a incepe imediat sa foloseasca instrumentul de debit / credit. Pana la urma, de ce sa pierzi timp pretios atunci cand clientul este dornic sa-ti produca beneficii….