Cum sa vinzi cu succes si inainte de Black Friday

Inca de prin octombrie, consumatorii au tendinta sa inghete consumul de bunuri de folosinta indelungata, sperand la mari reduceri de Black Friday. Pentru a nu avea o perioada moarta, retailerii incearca sa faca totul posibil pentru a-i convinge pe clienti sa cheltuiasca bani si mai devreme. Apar astfel tot felul de campanii de Black Friday, cu diverse denumiri, mai mult sau mai putin reusite. Acestea sunt menite sa-i tenteze pe clienti cu reduceri de preturi, pentru ca adevarul este ca niciun magazin nu isi doreste vanzari intensive doar atunci, in una sau mai multe zile, ci sunt preferate vanzarile (mari) intinse pe o perioada mai lunga. Stim cu totii cat de dificil este de gestionat fluxul ridicat de comenzi de Black Friday, cand firmele de curierat pur si simplu nu mai pot face fata avalansei de solicitari, iar pachetele intarzie chiar si 7-10 zile (mai rau decat la posta…).

campanie pre black friday 2015Asadar, cum sa vinzi cu succes si inainte de Black Friday? Am vazut online un exemplu foarte frumos, demn de remarcat. Magazinul online de ceasuri WatchShop, “este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania”, promite un gen de garantie a preturilor: cumperi in prima parte a lunii noiembrie orice produs de pe website si, daca acesta va fi inclus in campania de Black Friday si va fi disponibil la un pret mai mic decat cel platit de tine, primesti diferenta inapoi daca soliciti acest lucru. Destul de simplu si clar. Si foarte onest, as spune.

“Pentru orice produs comandat intre 1 Noiembrie 2015 si ziua de Black Friday, WatchShop.ro iti da inapoi diferenta de bani cash, in cazul in care produsul pe care il cumperi intra in Campania Black Friday. Se primeste diferenta de bani dintre pretul de pe factura de achizitie a produsului si pretul afisat in ziua de Black Friday. In concluzie, nu trebuie sa iti mai fie teama sa cumperi inainte de promotia Black Friday 2015. Practic platesti de pe acum la pret de Black Friday”, se precizeaza pe website. Mecanism ideal pentru ambele parti implicate in tranzactie. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat online. Magazinul WatchShop.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine din domeniul sau, oferind atat ceasuri barbatesti, ceasuri de dama si ceasuri de copii, cat si o gama variata de bijuterii la preturi accesibile.