Blog verde, cu diverse nuante

Provocat in a alege o varianta de ceai care s-ar potrivi cu personalitatea blogului meu, evident ca m-am oprit la categoria de ceai verde a magazinului online cameradinfata.ro. Nu ca ar fi neaparat culoarea mea preferata, insa ma duce imediat cu gandul la viata, camera din fatanatura, vitalitate, primavara – vara; si asa adauga chiar si umanitate – un om care nu este verde, cel mai probabil este gri, trist, uscat.

Ei bine, razvaniancu.ro nu este neaparat o copie fidela a “stapanului” sau, caci analizand cateva picturi nu inseamna neaparat ca il intelegi perfect pe pictor, ci doar intelegi eventual ce a dorit sa transmita prin respectivele lucrari.

Blogul meu este colorat diferit, insa verdele se poate vedea prin modul in care prezint unele subiecte – clar, explicit, vioi, tonic, energizant – prin modul in care ma raportez la lucruri din viata mea (si a noastra in general, societatea noastra); alteori, prin tentatia spre ludic, spre jocul “de-a cuvintele”, prin energie si spirit liber.

La fel ca verdele din natura, exista o multime de nuante: verde crud, verde foarte deschis, verde inchis, uneori prea inchis… Nu este ca si cum ai vopsi un perete cu o nuanta de verde, este asa cum este viata noastra, in nuante, asa cum este orice peisaj cu natura pe care-l privim afara – un amestec de tipuri de verde.

ceai verdeMagazinul mai sus mentionat propune multe tipuri de ceai verde, mi-a atras insa atentia ceaiul China Sencha Organic – Japanese Style. “Frunzele fine de ceai Sencha dau o infuzie de verde deschis. Frunza este de un verde intensiv cu o aroma fina dulce”, se precizeaza pe site-ul celor de la Camera din Fata. Mai mult decat atat, suntem asigurati ca toate ingredientele provin din culturi strict controlate biologic.

Iata un ceai cu care as dori sa-mi asociez blogul 🙂 Nu doar ca este verde intens, dar mai este si bio – adica nu contine decat ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, care iti vor provoca numai si numai bine. Asta ma face sa imi doresc sa abordez cat mai multe subiecte frumoase, pozitive, chiar daca uneori tentatia este de a ilustra si partile mai putin placute din societatea noastra…

Altfel spus, mi-ar placea ca pe blog sa fie cat mai mult verde deschis si cat mai putine “pete” de verde inchis. Daca reusesc sa nimeresc aroma fina si dulce, cu atat mai bine 😉