Pariurile online – tot mai multe avantaje fata de pariurile clasice

De mai bine de un an, in Romania exista un cadru legal clar in ceea ce priveste jocurile de noroc online, inclusiv pariurile sportive online. Mai exact, avem agentii cu licenta in tara noastra, singurele unde este legal si sigur sa ne incercam norocul si cunostintele in materie de sport.

Pariurile sportive, online sau offline, trebuie privite insa mereu exclusiv ca o forma de divertisment. Ne distram la pariuri, nu neaparat castigam. Platim pentru timpul respectiv, la fel cum o facem cand stam de vorba in cafenele sau cand jucam biliard ori darts. Bonus insa, exista si sansa de castig – ceea ce nu este rau deloc 🙂 Insa pentru “o viata sanatoasa”, asa ar trebui sa privim lucrurile! Astfel, distractia va fi mereu garantata, indiferent ca ai castigat sau nu.

Exista multe case de pariuri online legale in Romania, cele care au licenta din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Exista si website-uri care ofera informatii despre aceste agentii de pariuri si unde se pot citi numeroase articole despre ponturi pentru biletul zilei (cele mai recomandate variante de pariere) si despre cele mai tari bonusuri.

pariuri 2
In prezent, romanii au doua variante legale de pariere: offline la casele de pariuri stradale (varianta clasica) sau online, pe aceste website-uri licentiate. Este evident insa ca pariurile online prezinta o serie de avantaje majore: comoditate, acces usor oricand si de oriunde, siguranta sporita a banilor rulati… Dar este mai mult decat atat: la pariuri online ai in general cote mai bune decat offline (tocmai pentru ca este atat de usor sa compari pe internet cotele intre agentii, deci concurenta este mult mai acerba).

pariuriSi tot datorita concurentei dintre casele de pariuri online, clientii beneficiaza mereu de oferte. Exista oferte de bun-venit (bonusuri consistente, pariuri fara risc), dar si diverse bonusuri pe anumite evenimente sau cote fantastice la meciuri de top. Unele case de pariuri ofera suport in limba romana, aplicatii mobile si o multime de variante pentru plati si incasari. Poti folosi carduri de debit / credit, dar si alte instrumente care sa iti garanteze siguranta tranzactiilor.

Romanii sunt mari amatori de pariuri sportive. Cea mai clara dovada este reprezentata de numarul mare de agentii de pariuri prezente in orice oras, ba chiar si in mediul rural in unele zone. Cu timpul este de asteptat ca tot mai multi jucatori sa “migreze” in mediul online, acolo unde au aceste avantaje speciale. Procesul este unul firesc, in conditiile in care tot mai multe persoane au un smartphone si petrec mult timp pe internet. Descoperind pariurile online, cu siguranta vor juca cel mai mult acolo, profitand mereu de promotii si de toate celelalte oportunitati.

Online poti paria chiar si in timp real, pariuri live in adevaratul sens al cuvantului. Intri pe internet de pe orice dispozitiv, te contectezi in contul tau si plasezi pariul pe loc, bucurandu-te de adrenalina la maximum. Primesti castigurile tot online si le poti retrage in contul tau bancar oricand consideri necesar. Evident, ca orice joc de noroc, pariurile sportive (online sau offline) sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varsta de minim 18 ani. Asadar, distractie placuta online 😉