Cursurile de calificare profesionala – bune si pentru angajati, si pentru companii

Ati citit cel mai probabil articole despre faptul ca multe firme gasesc cu greu angajati calificati pe anumite posturi; dar si despre persoane care se plang ca nu gasesc de munca, inclusiv din cauza ariilor extrem de restranse in care acestia sunt secializati si pot lucra. Cei care aleg sa participe la cursuri de calificare profesionale, indiferent de domeniu, au drum mult mai sigur in cariera, ajungand mai rapid la nivelul pe care il doresc.

Companiile iau de asemenea initiativa in unele cazuri – ofera uneori chiar gratuit acces la astfel de cursuri de calificare, organizate fie pentru angajatii noi, fi pentru a-i ajuta pe cei vechi sa obtina anumite specializari.

Una dintre firmele specializate in oferirea de cursuri de calificare profesionala este Centrul de Pregatire Profesionala Alexander`s, cu experienta acumulata incepand cu anul 1999. Pe website-ul lor oficial – cppalexanders.ro – se pot gasi cursurile oferite, dar se poate vedea si o parte din portofoliul de clienti – companii ce colaboreaza cu CPP Alexander`s pentru a oferi angajatilor pregatirea necesara. Cursurile sunt eficiente atat pentru angajati, cat si pentru companii. Creste nivelul de eficienta, business-ul are doar de castigat; angajatii au posturi mai sigure si mai bine platite, fireste.

cursuri

“La CPP ALEXANDER’S gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor. CPP ALEXANDER’S este recunoscut ca fiind unul din centrele cele mai vechi si deci mai experimentate centre de pregatire profesionala din Romania, care organizeaza cursuri de calificare initiere si perfectionare. In acesti timp am reusit sa calificam peste 18.000 de cursanti pe care i-am ajutat sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes. La CPP ALEXANDER’S practica este asigurata in unitatile cu care colaboram. De asemenea, la terminarea cursurilor de calificare si/sau perfectionare CPP ALEXANDER’S va poate ajuta sa va gasiti un loc de munca in domeniu”, se mentioneaza pe pagina web a companiei.

Avantaje importante al cursurilor: practica asigurata si program flexibil. Deci nu este doar teorie, ci stii exact ce si cum sa faci, cand termini cu succes un astfel de curs de calificare profesionala. Programul flexibil ajuta mult, mai ales daca deja lucrezi sau daca esti elev / student. Practica reprezinta trei sferturi din curs si este asigurata in laboratoarele colaboratorilor, dar si in salile de curs.