O altfel de experienta cu cadouri – ceasuri de mana & bucurii

Am fost mereu de parere ca un ceas de mana este un cadou cu care nu poti sa gresesti. Desigur, te gandesti la persoana care il va primi si alegi un model mai mult sau mai putin clasic, mai mult sau mai putin sport, mai mult sau mai putin “glossy”. Dar cert este ca un ceas de mana bucura pe oricine, este o surpriza deosebita.

Nu conteaza cate ceasuri are acea persoana si nici cat de ieftin este ceasul oferit, totul este sa nu arate prea ieftin 🙂 Vreau sa zic ca sunt o multime de modele de ceasuri dama, ceasuri de barbati si ceasuri pentru copii care nu arata deloc ieftine (ba chiar poti crede ca sunt foate scumpe), dar au preturi foarte mici.

Luna aceasta, prietenii de la un foarte cunoscut magazin ceasuri cu preturi prietenoase (este vorba desigur despre PretzMic.ro) m-au ajutat sa fac o surpriza unor copii cu care interactionez des intr-un centru de plasament. Am primit 15 ceasuri pe care le-am oferit mai departe unor fete ce nu sunt obisnuite sa primeasca din senin cadouri, in alte momente decat de Sarbatori. Tocmai de aceea, am ales bine momentul – sa nu fie nici de Paste, nici de 1 iunie, ci intre 🙂

Bucuria a fost majora, mai ales ca am primit niste ceasuri de dama foarte elegante, stil bratara. As spune chiar 2 in 1, ca arata si ca bratara moderna, si ca ceas.

ceas roz
Concluzia acestei povestiri? Sunt mai multe concluzii de fapt. Este frumos sa daruiesti, in primul rand. Daca esti un magazin, este frumos sa oferi din cand in cand cadouri celor care nu si le pot permite (cum se spune, universul te va rasplati 🙂 ). Si, nu in ultimul rand, oricine se bucura cand primeste un ceas, indiferent daca mai are sau nu altele ori daca isi permite sa isi cumpere ceasuri mult mai scumpe. Gestul conteaza si chiar si cele mai ieftine ceasuri au mare efect atunci cand devin cadouri.

ceasuri
Nu uitati, mare atentie de unde alegeti ceasuri de mana, indiferent daca o faceti online sau offline. Chiar daca provin de la firme de lux, este important ca ceasurile sa fie comercializate legal, sa aiba calitate garantata de vanzator.