Locuri cu divertisment pentru copii – inovatia aduce succesul

In toate marile orase exista acum o multime de locuri de joaca indoor, afaceri demne atat de mall, cat si de locatii independente. Copiii se bucura mult de astfel de spatii unde se pot juca liber, aproape fara nicio restrictie. Chiar si locurile de joaca mai “modeste” sunt pe placul lor, atat timp cat gasesc acolo parteneri de joaca. Din ce am observat, sunt parinti care isi “parcheaza” in astfel de locuri copiii chiar si pentru mai multe ore sau aproape toata ziua – unde se ofera si programe cu masa si supraveghere.

Locurile cu divertisment pentru copii inseamna insa mai mult decat clasicele locuri de joaca. De fapt, chiar si aceste locuri de joaca “obisnuite” cauta in ultima vreme sa se remarce prin cat mai multa creativitate, cat mai multe facilitati oferite celor mici.

La capitolul divertisment se poate gasi insa o lista lunga de posibile afaceri profitabile pentru antreprenorii ce vor sa investeasca in fericirea copiilor (si a adultilor care ii insotesc): locuri de joaca gonflabile, bile de mers pe apa, barcute cu pedale, trenulete electrice, aparate de realitate virtuala, trambuline, parcuri acvatice gonflabile, patinoare sintetice, jocuri electronice cu jetoane, fel de fel de alte atractii. In general, inovatiile care apar la nivel international sunt rapid implementate si in tara noastra, vorbim mai nou de trenduri globale – si se pare ca romanii sunt deschisi la orice noutati si isi doresc asta si pentru copiii lor.

copiiDaca vrei sa faci o astfel de investitie, poti avea atat facilitati de interior, cat si facilitati de exterior, in functie de tipul de afacere dorita. De la gard plastic pentru loc de joaca si pana la elemente complexe, totul poate fi gasit neasteptat de usor, la comanda chiar in tara noastra. Am descoperit recent online o firma care este specializata in oferirea de astfel de echipamente pentru locuri de joaca.

Mai exact, un partener care te poate ajuta de la A la Z in acest domeniu, indiferent daca tu ai sau nu experienta. De la proiectare, la executie si montare, totul va fi realizat alaturi de tine si pentru tine. Scapi de multe griji si ai un cost rezonabil, foarte clar cunoscut – practic, inca de la inceput, iti poti face un plan de afaceri corect, fara estimari, fara surprize neplacute…

Daca nu ar fi mediul de business atat de ostil in Romania (din motive de autoritati vreau sa zic…), tare m-ar tenta sa investesc intr-un loc de joaca deosebit, partial outdoor si partial indoor, cu elemente deosebite cum am mai vazut pe internet la locuri de joaca de prin alte tari. Insa cel mai probabil se vor gasi antreprenori curajosi care vor specula in viitor toate oportunitatile de pe piata.

1 Comment

  1. Mihai Iacomi

    Buna ziua, cum se numeste acel furnizor de mobilier indoor/ outdoor pt loc joaca de copii? Multumesc anticipat! Mihai

Comments are closed