TV online – de ce nu poti avea totul online, cu plata prin card sau SMS…

Mi-as dori sa ma pot abona la un serviciu TV pe internet, unde sa pot avea acces la toate posturile TV, asa cum sunt ele in pachetele marilor operatori. Din pacate, singurul serviciu pe care l-am identificat, Seenow.ro, nu are chiar tot ce mi-as dori. Imi place ca poti plati prin SMS sau cu cardul, dar nu imi place ca are o grila destul de limitata (sunt multe canale, dar unele dintre canalele care ma intereseaza pe mine nu se regasesc in lista).

Ma intrebam, de ce nu ofera si marii operatori astfel de servicii? RCS-RDS si UPC ar putea sa ofere si pachete online. Romtelecom are deja www.dolcetv.ro, insa serviciul este disponibil doar daca ai abonament de internet fix de la Romtelecom. Nu inteleg de ce nu permit si plata separata, daca vreau pur si simplu acces la acest serviciu. De ce nu ma lasa sa le platesc? Oricum insa, ei au alte canale decat Seenow.ro, unele in plus si altele in minus, din pacate nici eu nu au tot ceea ce mi-as dori. Ce mi-as dori? Nu este atat de greu: pachetul extins de la orice operator (RCS-RDS, UPC sau Romtelecom). Si Orange ar putea oferi acest lucru, fara a te obliga sa faci abonament de TV prin satelit.

Altceva ce nu imi place: as vrea acces la HBO GO fara sa ma oblige sa am acces printr-un operator TV. As vrea sa pot avea doar abonament online. De ce permit plata directa pe site, abonament cu plata prin SMS sau card? Poate cei de la HBO se vor gandi si la acest lucru. Din nou spun: de ce nu ma lasa sa le platesc? 🙂