De ce merită să iei în calcul achiziția de electrocasnice Toshiba – de la design spectaculos, la tehnologia viitorului

De ce merită să iei în calcul achiziția de electrocasnice Toshiba – de la design spectaculos, la tehnologia viitorului

Pentru români, brandul Toshiba este unul cu notorietate pe multe categorii de produse. De ceva timp, în magazine (online și offline) se pot găsi electrocasnice mari Toshiba, care impresionează de la primul contact – mai întâi prin estetica desăvârșită, apoi prin caracteristicile tehnice, care ne permit să ne bucurăm în prezent de tehnologia viitorului. Gama de electrocasnice Toshiba include aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase. Numitorul comun al acestor produse: excelența!

toshiba

Ați auzit de Takumi? Este un termen simbol al măiestriei japoneze, iar Toshiba valorifică această cultură japoneză în proiectarea electrocasnicelor sale. Artizani renumiți, cei de la Toshiba aduc perfecțiunea și excelența Takumi pentru electrocasnicele românilor. Poți avea în bucătăria ta un astfel de produs electrocasnic de excepție. Cel mai simplu este să comanzi online, vei găsi disponibilă întreaga ofertă de aparate frigorifice, mașini de spălat și uscat, precum și cuptoare cu microunde. Te vei bucura de o gamă de electrocasnice proiectate pentru publicul european și distribuite în peste 30 de țări, inclusiv România, din fericire 🙂

Toshiba are o lungă istorie și a devenit un brand recunoscut pentru pionierat, inovație, împingere continuă a limitelor. Despre electrocasnicele Toshiba, putem spune clar că punctează la tehnologie, dar și la frumusețe. Da, este pur și simplu wow să integrezi aceste electrocasnice în locuința ta. Petrecem mult timp acasă, iar orice studiu arată că avem nevoie să ne simțim plăcut acasă, obiectele din jurul nostru ne ajută să avem o ambianță așa cum vrem și o stare de spirit pozitivă.

Electrocasnicele Toshiba transmit o energie specială, estetica lor este plină de acel vibe pe care și-l dorește orice persoană dinamică, dornică de modernitate fără compromis. Este un gen de design care nu inovează doar pentru dorința de a inova, ci merge firesc spre o integrare perfectă, îți oferă acel aspect perfect pe care nici nu știai că îl vrei până să nu îl descoperi. Apoi, te vei bucura de el în fiecare zi. Iar de tehnologie, de vei bucura la fiecare utilizare.

Eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand ce ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice. Eficiență, consum redus de energie în ton cu dezvoltarea durabilă, sustenabilă, tehnologie care face lucrurile mai simple – iată motive pentru care chiar merită să iei în calcul achiziția de electrocasnice Toshiba. Analizând detaliile tehnice și desigur privind frumusețea lor, te vor cuceri cu siguranță.

Ce-și dorește Toshiba să ofere prin aceste electrocasnice, cu ce vine către consumatori? Pe scurt, este vorba despre îmbunătățirea calității vieții prin eficiența produselor, la care se adaugă un design wow, cu adevărat spectaculos!

ref-design

Personal, cel mai mult m-au atras aparatele frigorifice. Prima impresie contează și este la nivel vizual. Despre design, iată ce se menționează pe website-ul oficial din România: “Liniile inovatoare, jocurile de lumină pentru înfrumusețarea profilurilor și alegerea materialelor de calitate fac din produsele Toshiba obiecte unice și elegante, perfecte pentru orice mediu, după cum reiese din mențiunile celor mai importante asociații internaționale“.

 

toshiba frigidere2

Numeroase premii au fost primite de Toshiba pentru aceste game de produse electrocasnice. Aparatele frigorifice sunt dotate cu 3 sisteme de răcire – Tehnologia 3 System, cu 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente. Frigiderele au chiar o zonă de conversie, unde setezi temperatura si decizi dacă ai nevoie de o unitate mini-frigider sau de congelator. Aparatele frigorifice cu uși duble au 26 de compartimente și permit o utilizare eficientă a spațiului. Clasa energetică este A++, iar tehnologia Plasma pure oferă sterilizare, eliminarea mirosurilor, mai multă prospețime și sănătate.

toshiba frigidere1

Vezi toată gama Toshiba de aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase și inspiră-te pentru evoluția locuinței tale!

3 Comments

  1. Elena

    Arata super, o sa ma uit sa vad de preturi 😀

  2. Rebeca

    Chiar arata intr-un mare fel acel frigider! VIS ce mai

  3. Arnold

    Cand ma gandesc la Toshiba, imi amintesc de baterii si de laptopuri. Foarte tare ca au intrat si pe electrocasnice premium!

Comments are closed