Pingu Ski se promoveaza ca Scoala de Ski, incercand sa atraga si companii pentru activitati de grup

pingu ski logoDaca pana acum prima zapada serioasa era bucuria copiilor, anul acesta este bucuria celor care au afaceri la munte. In decembrie si aproape toata luna ianuarie, in statiuni (inclusiv pe Valea Prahovei) a fost practic stare de calamitate: putini turisti, caci lipsa zapezii a fost un argument important pentru amanarea vacantelor la munte. Noroc cu Sarbatorile de iarna (inclusiv cu cele pe calendarul vechi, adica Revelionul si Craciunul din ianuarie) care au atras totusi turisti, dar mai putini decat de obicei.

Astfel s-a ajuns ca hotelurile din Sinaia (dar si Busteni, Poiana Brasov si din multe alte statiuni din regiuni montane) sa practice preturi foarte mici pentru luna ianuarie (si februarie, caci vor sa fie siguri de rezervari) – prin ofertele de pe site-uri de reduceri, dar si prin rezervarile de pe booking.com de exemplu. A fost unul din cele mai proaste sezoane pentru afacerile de la munte, cel putin pana acum. Cine stie, poate iarna a venit cu mare intarziere si va stafoarte mult pe la noi… ramane de vazut.

ski munte zapada

De zapada se bucura si Pingu Ski, un brand nou in domeniul sau, dar care reuneste instructori de ski cu solida experienta pe munte. Imi place ca se promoveaza ca si o Scoala de Ski, fata de multi instructori care se promoveaza independent sau in grupuri, dar care pun mai putin accent pe un brand aparte. Pingu Ski investeste in brand. Adica poti obtine lectii de la “niste instructori” sau de la Pingu Ski – si cred ca brandul isi va face datoria si va atrage clienti, caci exista mai multa responsabilitate si incredere cand vorbim de a doua situatie. Mai ales pentru companii, pentru care Pingu Ski are oferte de team building, dupa cum scrie SMARTfinancial.ro.

foto 1 ski munte zapada

N-am mai schiat de cand eram copil si mergeam in Sinaia si Busteni cu parintii mei. Am amintiri placute de acolo si ma bate gandul sa incerc din nou schiurile. Mi-e putin teama, mai ales ca vad tot felul de persoane publice care ajung sa aiba accidente grave la ski, insa Pingu Ski promite siguranta maxima chiar si pentru amatorii ca mine, deci poate ma vor convinge.

Revenind la Pingu Ski, site-ul lor www.pinguski.ro este ok realizat, imi place ca au preturile publice – este mai enervant cand trebuie sa suni sa intrebi. Au preturi dedicate pentru lectii private, lectii pentru cuplu, lectii pentru familie si pentru grupuri. Pe site, gasesti bine structurat ceea ce te intereseaza. Au si facebook, ca doar nu se poate fara – www.facebook.com/pinguski.ro .

Doua raspunsuri: da, Pingu Ski mi-este un brand prieten si nu, acest articol nu este unul platit 🙂