Vacanta ideala incepe online: idei pentru timp liber offline, de la Aerotravel

aerotravelInternetul a primit, de ceva timp, eticheta “sedentarism”, pe care multi o considera perfect valabila. Totusi, internetul poate fi punctul de pornire pentru cele mai grozave vacante. Cei pasionati de calatorii isi planifica vacantele online si primesc pachete consistente de timp liber offline, petrecut in cele mai placute feluri. Un brand care s-a consolidat de ani buni pe piata de turism din Romania este Aerotravel, cu agentii clasice, dar si magazin online de calatorii, pe www.aerotravel.ro.

Aerotravel ofera clientilor experienta sa de 16 ani in turism, care se traduce in servicii in concordanta cu asteptarile celor ce “consuma” calatorii – fie ele 100% placere sau… just business. Aerotravel este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, ceea ce aduce un grad maxim de incredere, prin includerea sa intr-o retea prezenta in 84 de tari.

Site-ul www.aerotravel.ro este practic un supermarket de turism: totul este bine structurat pe “rafturi”, adica pe sectiuni, pentru o calatorie placuta online, inainte de calatoria propriu-zisa ce va fi aleasa de client. Se pot face rezervari online de bilete de avion, se pot face rezervari de cazare la hoteluri, se pot alege croaziere sau vacante in cele mai populare destinatii.

vizual aerotravel

Pentru perioada urmatoare, unul dintre orasele in care se poate savura un city-break este Amsterdam, acest “altceva” european, care ofera o experienta speciala. Unii pot merge pentru lalele, altii pentru distractie si libertate dusa la extrem, altii pentru biciclete… Amsterdam ofera ceva pentru fiecare. Cei care prefera totusi eleganta austriaca atat de apropiata de noi, au de unde alege – Viena, Salzburg si Innsbruck sunt printre destinatiile care pot transforma niste zile libere in amintiri de referinta in materie de calatorii.

Europa are numai destinatii “unice”, deci fiecare trebuie experimentata macar o data in viata: Praga cu farmecul sau de muzeu in aer liber, Budapesta cea emancipata (fostul tinut de aventura al aristocratiei austriece), Napoli sau Paris pentru romantici, Bruxelles pentru mixul fantastic de culturi (nu degeaba este inima politica a Europei), Istanbul cel ce condimenteaza spiritul european cu savorile asiatice. Pentru cei dornici de un pas mai mare peste continente, Aerotravel pulseaza cu idei de calatorie precum New York, Beijing, Cairo, Singapore sau Kuala Lumpur.

Aerotravel Lufthansa City Center este un brand cu relevant si pe piata de corporate travel, oferind solutii personalizate pentru companii romanesti mari si multinationale. Astfel, Aerotravel reprezinta un furnizor-partener pentru rezervari si emiteri bilete de avion si tren, transferuri, rent-a car, rezervari hoteliere in tara si strainatate, asigurari medicale de calatorie si suport logistic pentru conferinte si evenimente. O agentie de turism care stie sa castige increderea marilor companii nu poate fi decat o alegere inspirata si pentru retail, caci cine poate satisface cerintele corporate, va avea experienta si capacitatea de a fi pe placul turistilor individuali. Asa ca www.aerotravel.ro si alegeri inspirate de vacanta! Sau… pretexte inspirate pentru delegatii in zone indepartate!