Primavara, prilej de planuri pentru reamenajarea locuintei

ceas vintage design interiorSe spune despre romani ca sunt tristi si rautaciosi, in multe cazuri, inclusiv datorita mediului in care traiesc: strazi pline de gropi, cladiri cu fatada daramata, blocuri gri si in nuante sterse, mai nou blocuri peticite prin izolarea partiala a unor apartamente… garduri improvizate mai peste tot, putina culoare si, acolo unde este culoare, turnata aiurea, fara a tine cont de cadrul general.

Cand mergi, de exemplu, printr-un sat din tari mai dezvoltate, vei remarca faptul ca majoritatea constructiilor se incadreaza bine in peisaj si sunt in armonie una fata de alta. Si asta se intampla pana si in Ungaria si Grecia, ce sa mai vorbim despre Austria, Germania, Olanda, Belgia sau Franta…

proiect 3d design interior

Nu toata lumea se pricepe la design, de aceea este bine sa apelezi la specialisti. Daca designul exterior al oraselor nu tine in mod direct de tine, designul interior este 100% responsabilitate proprie. Mediul in care traiesti, evident, isi pune amprenta asupra ta, daca nu te grabesti sa ii pui tu mai intai amprenta personalitatii tale. Si aici, totul tine de armonie.

design interiorPrimavara este un anotimp bun pentru remodelarea apartamentului sau a casei, vei imprumuta din revenirea la viata a naturii si te vei simti mai bine. Tot mai multe firme de design interior se remarca prin proiecte deosebite, care se pot accesa usor pe internet sau in revistele de specialitate – daca nu le cumperi, pe unele le poti macar rasfoi in hipermarketuri 🙂 Nu este nevoie sa ai neaparat o casa spectaculoasa ca sa faci un proiect deosebit, este de ajuns si un apartament care poate capata personalitate, precum acesta – apartament de 3 camere din Bucuresti, amenajat cu influente vintaje si in acelasi timp modern, as spune eu.

Un element demn de remarcat in categoria serviciilor firmelor de profil este proiectul de design 3D. Pe scurt, un proiect realizat pe computer, in care fiecare detaliu este proiectat cu grija – amenajari interioare, mobilier la comanda, finisaje, perdele, draperii, covoare, usi si parchet… totul. Proiectele se realizeaza in stil unic, caci nu numai ca fiecare locuinta este unica, dar mai ales cei care locuiesc / vor locui in ea sunt unici, cu siguranta, iar locuinta trebuie sa reflecte nevoile si asteptarile persoanelor ce o vor folosi.

2 Comments

  1. razvaniancu

    Multumesc 🙂

Comments are closed