Deja cu gandul la 1 mai si la vara…

Imi place mult primavara, poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp. In primul rand, imi place sa vad lumina, Soare, dupa o lunga perioada cu cer intunecat. Lumina da culoare orasului, iar blocurile comuniste parca nu mai sunt atat de gri. Apoi, este treaba cu caldura: scapam de vremea rece, scapam de hainele in exces. Suntem mai liberi, iar a merge pe jos devine o placere.

S-a trezit si natura, maro-ul de pe jos s-a acoperit cu verde, pomii au si ei flori colorate si toti copacii incep sa isi aminteasca de verde. Pisicile se fugaresc si se gandesc doar la imperechere, oamenii parca sunt mai zambitori si mai putin posaci, pasarile ciripesc cu mai multa vlaga. Mai presus de toate, primavara este frumoasa pentru ca ne aminteste ca urmeaza vara, in acelasi fel cum ziua de vineri este superba pentru ca urmeaza week-endul.

plajaParca este mai multa iubire in toate si asta ne face si pe noi sa fim mai fericiti, ca tot figuram (noi, romanii) in topurile natiunilor cele mai putin prietene cu fericirea. Urmeaza 1 mai, care da startul oficial spre vara (luna mai este primavara, dar anotimpurile s-au modificat si, de multe ori, poate fi considerata vara autentica). In plus, 1 mai inseamna timp liber (se anunta ca in 2014 si ziua de 2 mai va fi libera legala), mare, plaja, petrecere… ocazie sa ne gandim la rezervari pe litoral (Vama Veche si 2 Mai am inteles ca sunt deja in mare parte rezervate si probabil ca si Costinesti si Mamaia vor atrage foarte multi turisti) si la costume de baie – in cazul femeilor, pentru care acest subiect este la fel de important ca vacanta in sine. De fapt, si barbatii se gandesc la costume de baie, dar mai mult la cele care le poarta… pachetul complet 🙂

In aceasta categorie, un magazin online care are deja vechime pe piata de comert electronic este SevenSins.ro, cu un nume care ne trezeste imaginatia… si un brand impecabil, as completa eu, caci “m-am impiedicat” de ei in mod repetat in navigarile mele online si le-am rasfoit site-ul cu placere. Intimitatea este un subiect provocator, iar shoppingul de lenjerie este la fel de placut pentru barbati, ca si pentru femei (adica, atunci cand barbatii cumpara pentru femei). Banuiesc, de altfel, ca multi clienti ai magazinului online sunt barbati, desi cele mai multe articole vor fi purtate de femei 🙂 Fara a fi vulgare, produsele de pe SevenSins.ro par a avea stil si eleganta, ceea ce le sporeste gradul de sexy.

sevensinsFara a vrea sa-l laud prea tare, magazinul este foarte bine “finisat” din punct de vedere al designului, dar si al optiunilor. Poti plati nu doar ramburs si cu cardul bancar, ci chiar si prin SMS (anumite produse). O chestie interesanta este ca isi incurajeaza clientii sa trimite poze purtand produse cumparate din magazin, oferindu-le garantat vouchere de cumparaturi… si am vazut pe site, la mai multe produse, persoane care au profitat de promotie. girlAcest lucru creste gradul de autentic, ii face pe clienti sa se simta mai apropiati de magazin, iar pe potentialii clienti ii indeamna sa gaseasca mai multe motive pentru a incerca shoppingul online de lenjerie intima si alte haine si accesorii. Toti ne temem ca fotografia online ar putea fi diferita de produsul primit, iar fotografiile de la clienti reali combat astfel de temeri.

SevenSins.ro are si un showroom in Bucuresti, deschis in martie, pe Str. Orzari nr. 3, la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche. Magazinul subliniaza ca le ofera clientilor un cadru intim, potrivit achizitionarii de lenjerie intima: spatiu permisiv, sute de produse expuse, cabine de proba spatioase, consilieri de clienti, cu experienta relevanta. Showroomul beneficiaza si de o zona de relaxare unde clientii se pot primi cafea, in timp ce-si analizeaza optiunile de achizitii. Suna promitator.