Pariuri sportive online si offline – intre pasiune si tentatia banilor

Dupa ce bancile au inceput sa isi mai restranga prezenta de retail, prin inchiderea sau micsorarea unor unitati, farmaciile si… agentiile de pariuri sportive / jocuri de noroc par sa castige tot mai mult teren, la propriu: multe spatii comerciale devin gazda unor astfel de activitati, ceea ce arata interesul tot mai mare al clientilor. Am vazut in multe zone din oras, chiar in zone centrale, chiar si 3 agentii de pariuri / jocuri de noroc deschise una langa alta! Concurenta este acerba, dar piata pare sa sustina aceste spatii care se tot deschid.

Aceasta tendinta este cu atat mai interesanta cu cat constatam ca si in mediul online exista cresteri masive ale industriei de jocuri de noroc. Daca in alte domenii cresterile din online au amenintat piata offline traditionala, in cazul pariurilor sportive pare sa nu se intample acelasi lucru: exista cresteri pe toate segmentele. Sa fie din ce in ce mai multi jucatori sau o frecventa tot mai mare a actiunilor acestora? Cresc sumele jucate, creste numarul de vizite in agentii de pariuri, fie ele online sau offline? Foarte posibil, altfel nu s-ar explica explozia din aceasta industrie.

cotatii pariuri sportivePariurile sportive au deja traditie in Romania, fiind probabil vreo 15 ani de cand se desfasoara in mod profesionist in agentii constituite in retele nationale. Pe internet, companiile nationale au o piata mai redusa, caci aici este segmentul agentiilor internationale. Marile nume din lumea jocurilor de noroc au intrat si in tara noastra, pe internet, acolo unde gasesc milioane de potentiali clienti romani – iar numarul acestora creste constant, caci generatiile tinere cresc practic alaturi de smartphone-uri, tablete si laptopuri. Asadar, perioada urmatoare nu pare sa aduca mari schimbari, in sensul ca vor fi cresteri si mai departe, multi ani de acum inainte.

Internetul a devenit ultra-mobil, iar acest lucru ajuta si mai mult cresterea unor industrii precum pariurile sportive. De fapt, tot ce este online, are doar beneficii. Chiar si in miscare, cei pasionati de pariurile sportive cauta informatii despre biletele zilei si se informeaza despre cote si oportunitati pe site-uri precum http://www.e-pariuri.ro si alte asemenea.

Unii jucatori isi transmit pasiunea pentru sport in pasiunea pentru pariurile sportive. Unii joaca emotional si spera sa traiasca mai intens jocurile echipelor favorite. Exista si jucatori mai pragmatici, care pun in prim-plan dorinta de a-si transforma cunostintele sportive in resurse financiare. Daca pentru unii banii castigati de la pariuri pot fi doar o surpriza placuta, pentru altii sunt exact scopul, din momentul in care pariaza, alegand cu mare grija jocurile si cotele pentru http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei/ . Pentru toti, dincolo de experienta si cunostinte, tot norocul este cel care decide 🙂