Shopping online de aur si diamante

Putine lucruri nu se pot cumpara online in acest moment. Daca privim comertul electronic la nivel global, probabil ca nu prea exista lucruri care se pot cumpara din comertul traditional si nu le poti comanda online. Din cateva clickuri, poti comanda o carte sau o casa, poti comanda o punga cu cereale sau o masina. Diversitatea este maxima, cu siguranta in mediul offline trebuie sa cauti mai mult sa gasesti anumite produse, iar unii comercianti vor fi la mare distanta de tine.

Nici lucrurile pretioase nu lipsesc din peisajul comertului online. Poti comanda tablouri valoroase, poti investi in unitati ale anumitor fonduri de investitii si poti cumpara aur si diamante – cel mai simplu sub forma de bijuterii. De la cercei de aur la verighete din aur alb si inele cu diamanate, toate bijuteriile sunt in imediata nostra apropiere, gata sa fie ambalate si expediate prin curier.

inel aur cu diamantApropo de diamante, avem deseori impresia ca acestea ar putea fi inaccesibile oamenilor “normali”. Nu este chiar asa, daca ne uitam ca un inel de aur cu diamant porneste de la preturi putin peste 1000 de lei, in magazinele de bijuterii online & offline.

Astfel de bijuterii nu au valoare directa din grame, ci din dimensiunile diamantului, din calitati si executie. Raportat la un inel de aur cu piatra simpla, evident ca un inel cu diamant este foarte scump. Dar daca ne gandim ca pretul sau este mai mic decat cel al unui laptop banal sau al unui smartphone de calitate… nu mai pare asa de scump.

Imi place ca au devenit disponibile in comertul electronic din Romania si produse de calitate in acest sector, daca la inceput erau disponibile doar bijuteriile ieftine, cu valoare de cativa lei. Pe internet, poti analiza si compara orice produse, fie ca esti in cautare de pandantive, bratari, inele de logodna sau verighete.