Site-urile de top de anunturi gratuite – canale moderne de e-commerce. Bonus, posibilitatea de negociere

Romanii s-au obisnuit sa vanda si sa cumpere de pe cele mai populare website-uri de anunturi gratuite. Cu ani in urma, daca doreai sa vinzi un produs care nu iti mai folosea, aveai de ales intre site-uri cu plata de comision din vanzari sau intre cele fara costuri, insa obscure, sisteme pe care le puteai compara cu targurile de vechituri.

harta anunturi tocmai roAstazi, lucrurile stau cu totul altfel, caci site-urile de top de anunturi gratuite (de fapt doua la numar, caci restul nu prea conteaza) sunt canale moderne de e-commerce pentru persoane fizice, dar si pentru mici firme care pot profita de sistem pentru a-si expune ofertele. Spre exemplu, in categoria de anunturi cu case si apartamente de vanzare si de inchiriat, numarul de postari al agentiilor imobiliare este extrem de mare. Practic, agentiile vand semnificativ prin aceste site-uri de anunturi, pe masura ce popularitatea ziarelor (presa scrisa) scade permanent.

Daca ai vreun smartphone sau aparat foto de vanzare, pe tocmai.ro ai toate sansele sa gasesti client foarte repede. Daca utilizezi si optiunile contra-cost de evidentiere a anuntului, cel mai probabil vei vinde extrem de repede, poate chiar in ziua in care ai postat anuntul. Mai mult decat atat, poti obtine un pret mai bun, daca ai rabdare sa refuzi propunerile cu discounturi prea mari.

Intalnesc tot mai multe persoane care, atunci cand vor sa cumpere ceva, prima data intra pe site-uri de anunturi gratuite, nici macar pe Google. Daca vor un laptop, un frigider, o masuta de cafea sau vreo cartela pre-paid de telefonie mobila, cauta in acelasi loc, avand deja experiente placute in trecut. Cunosc faptul ca, spre exemplu in categoria de produse incorporabile vor gasi un cuptor electric sau o plita pe gaz la pret mai mic decat in magazinele oficiale. Negocierea este pe placul tuturor – gasesti ce iti place si mai poti trage in general de pret in jos, ceea ce evident ca nu poti face intr-un magazin “normal”. Cand se intampla acest lucru, parca esti si mai incantat de ceea ce ti-ai cumparat.

Gasesti pe site-urile de anunturi produse scumpe si ieftine, produse premium sau low-cost, produse de slaba calitate si produse high quality. Produse noi si second-hand, printre care si adevarate chilipiruri. Ca vanzator, ai acces imediat la o piata nationala. In calitate de cumparator, te bucuri de ofertele vanzatorilor din intreaga tara. Pe scurt, situatie de tip win-win: toata lumea castiga.