Un fier de calcat inteligent face munca de acasa mai usoara

Pentru multe persoane, doar gandul la activitatea de calcat haine este unul neplacut. Aceasta munca specifica oricarei locuinte are in general conotatii negative, pentru ca presupune un efort destul de mare. Trebuie sa stai in picioare si sa fii atent la fiecare detaliu, pentru a nu deteriora imbracamintea ce este supusa procesului de calcare. Exista o piata tot mai accesata a serviciilor profesionale de acest gen, pentru ca unele persoane prefera sa externalizeze o munca atat de neplacuta si nedorita.

calcat haineRomanii au insa acces la produse inteligente cu ajutorul carora calcatul rufelor va fi mai simplu si mult mai putin obositor. Un fier de calcat “destept” nu este un mit, ci pura realitate. Cei de la Philips au realizat fierul de calcat care nu necesita setari de temperatura. Produsele din aceasta gama pot fi gasite in magazinele electroIT offline si online, dar si in unele hipermarketuri. Detalii tehnice complete despre toate produsele pot fi accesate pe website-ul philips.ro.

Cel mai inteligent mod de a cumpara un produs inteligent precum cel prezentat mai sus este de a face shopping pe internet – nu pe website-uri de anunturi sau in magazine ce propun produse no-name, ci in magazinele de top, prezente sau nu si in retailul offline. Cumparand produse originale, ce vin insotite de garantie pentru 2 ani (sau chiar mai mult in cazul anumitor produse sau campanii promotionale valabile pe perioade limitate), ai certitudinea ca ai facut o investitie in calitate, care va avea randament bun nu doar pe termen scurt, ci si pe termen mediu si lung.

Produsele de folosinta indelungata trebuie sa reziste mult, asa cum le spune si numele. Acest lucru se intampla destul de rar in cazul articolelor no-name, care utilizeaza materiale si tehnologii inferioare. In domeniul calcatului de haine, asigura-te ca ai o masa de calcat de calitate si ca produsul pe care il utilizezi pentru a netezi imbracamintea foloseste si puterea aburului, pentru efect cu adevarat bun.