Cum sa iti cumperi incaltaminte de calitate si totusi sa platesti putin

Nu ma omor deloc dupa cumparaturile de fashion, imi place sa merg ocazional pe la mall, dar sa nu intru prin prea multe magazine si nici sa arunc banii aiurea pe produse de care n-am nevoie, doar pentru ca sunt “dragute”. Ma consider destul de pragmatic la capitolul asta. Oricum, nu sunt tocmai un client ok pentru magazinele medii si scumpe, pentru ca nu as plati prea mult pentru incaltaminte si haine si ma incadrez mai degraba la capitolul “vanator de promotii”, desi nu stau la cozi si nici nu ma bat pe tigai, asa cum se intampla uneori prin Romania cand sunt mega-promotii 🙂

pantofi barbatestiMai ales pentru incaltaminte, obisnuiesc sa ma gandesc din timp la ce voi avea nevoie in urmatorul an si, fara a face sesiuni de shopping speciale, pur si simplu profit de ocazii atunci cand le observ prin magazine, la mall sau in cash & carry. In ceea ce priveste incaltamintea, din hipermarket nu prea as cumpara, pentru ca produsele mi se par de calitate cam slaba. In schimb, in magazinele cash & carry, exista branduri renumite, mai ales cele germane sunt preferatele mele.

Poti cumpara ghete elegante, sandale din piele sau pantofi de ocazie, toate la un raport calitate – pret foarte bun, mai ales daca nimeresti promotii de moment sau lichidari de stocuri. Mi s-a intamplat sa cumpar sandale iarna sau pantofi de ocazie fara sa am o ocazie in plan pe termen scurt, pentru ca le-am gasit la super pret. La fel, am cumparat ghete de la o marca renumita, la inceput de primavara, si am platit cam jumatate din pretul standard.

Si in magazinele online gasesti o multime de oferte atractive in categoria de incaltaminte, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Exista magazine de tip discount, poti accesa insa si magazine cunoscute din mediul offline, care au trecut si in e-commerce. Daca nu te grabesti, poti gasi preturi foarte prietenoase. Nu trebuie sa fii neaparat un “vanator”, vei observa ca ofertele vin ele singure la tine, trebuie doar sa le primesti (pe e-mail, pe telefon etc.).