Showroom online pentru primele mijloace de transport ale celor mici

Daca ne gandim bine, primul mijloc de transport pe care il detin si folosesc practic cei mici este caruciorul. Un gen de mobil cu… un parinte putere 🙂 Impins sau tras, caruciorul pentru copil ii permite celui mic sa se plimbe, sa faca primele explorari in lumea de afara – pe strada, in parc, la mall etc. Desigur, mai exista cateva mijloace de transport in unele situatii – diversele accesorii pentru tinerea in brate a copilului. In orice caz, parintele reprezinta “combustibilul” care pune totul in miscare.

carucioare copiiCarucioarele pentru bebelusi si copii mici sunt printre produsele care nu prea pot lipsi, alaturi de scutece, biberoane (mai tarziu), cadita de baie. Nici macar suzeta nu este atat de populara precum caruciorul, caci unii copii nu o doresc / nu o primesc. Mai departe, premergatorul, locul de joaca, scaunul pentru masa sunt si ele optionale. Scaunul de masina este obligatoriu pentru deplasarea copiilor cu automobilul, deci este detinut doar de copiii din familii ce detin macar o masina.

In prezent, cel mai mare showroom cu primele mijloace de transport ale celor mici este inevitabil pe internet. Online se poate accesa cea mai vasta expozitie de carucioare 2 in 1 si 3 in 1, dar si modele simple. Toate preferintele, toate segmentele de pret, tot felul de optiuni suplimentare si chiar modele impresionante ca si functii sau / si design – totul este online.

Exista magazine generaliste ce ofera si produse pentru copii, dar cele mai multe oferte sunt prezente in magazinele special dedicate copiilor. Asadar, e-shop-uri cunoscute precum bestkids.ro propun vizitatorilor diverse variante de carucioare 3 in 1, cu preturi raportate la brand, calitate si functii – la fel ca in cazul tuturor produselor, de fapt. Si tot la fel ca in alte segmente de retail, exista adesea promotii ce fac preturile si mai tentante. Fiind vorba despre e-commerce, nu trebuie sa mai amintesc probabil cat de simplu se comanda si se primesc produsele prin curier si cat de comod si avantajos (si sigur) este sa platesti cu cardul online, fara a mai folosi cash.