Zborul cu avion de epoca, doar una dintre experientele pe care le poti planifica pentru aceasta vara

In mod oficial, vara incepe din 1 iunie, dar sezonul cald ia startul, de fapt, ceva mai devreme. In luna mai, ca tot incepe oficial sezonul turistic pe litoral, poti profita de vremea frumoasa si poti incepe sa-ti pui in aplicare planurile de distractie si aventura pentru vara 2015. Perioada de vara ne permite sa ne relaxam mai mult, sa calatorim mai lejer si sa putem avea parte de experiente deosebite. Daca dorim ceva iesit din comun, putem incerca idei propuse de magazinul online www.smartexperience.ro – magazinul de unde comandam nu produse, ci experiente.

zbor cu avion de epoca bucuresti snagovAsadar, putem incerca un zbor cu avionul de epoca – replica moderna a faimosului model Pitts din anii `30. O experienta cu totul senzationala, care costa 475 de lei. Platesti voucherul in magazinul online, apoi il poti utiliza (tu sau altcineva drag) in urmatoarele 6 luni, pe baza de programare. Zborul se realizeaza in apropiere de Bucuresti si dureaza aproximativ 20 de minute. Experienta se poate consuma in zilele de sambata si duminica, intre orele 9 si 10. Daca exista grupuri mai mari sau alte cereri speciale, se pot cere informatii de la organizatori.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani pot fi dusi in brate de parinti cu conditia sa incapa in cocpit si amandoi pasagerii sa nu depaseasca limita de greutate de 100 kg. Pilotul are experienta de zbor de peste 20 de ani si este si instructor de zbor. Veti vedea de sus lacul Snagov, Manastirea Snagov, Manastirea Ciolpani si alte locuri frumoase din apropiere de Capitala.

Pe www.smartexperience.ro gasiti multe alte idei pentru timp liber de consumat din diverse locuri din tara. Puteti comanda un abonament nelimitat de escalada in Brasov ori poate o sesiune de tir cu pistol si 50 de cartuse, in Cluj-Napoca. Exista si idei romantice pentru experiente deosebite in doi, dar si multe variante de experiente pe care sa le oferiti copiilor. Shoppingul online este foarte simplu, iar plata se poate face inclusiv online, cu carduri de debit sau credit, prin sistemul securizat oferit de partenerul LibraPay – solutie de la Libra Internet Bank.