O zi oarecare este o zi speciala

Partea cea mai frumoasa intr-o activitate independenta (freelancer) este ca nu prea ai parte de rutina, caci nicio zi nu seamana prea tare cu alta. Ai flexibilitatea unui job pe cont propriu, dar in acelasi timp ai lipsa de stabilitate a unui job clasic; un program pe care ti-l faci singur, dar care uneori nu este deloc asa cum planifici, pentru ca pot aparea diverse lucruri de rezolvat si ele iti fac de fapt programul. Unele lucruri sunt placute, altele mai putin (mai ales partea birocratica).

Uneori trebuie sa alergi dintr-un loc in altul, in alte situatii “alergi online”, adica navighezi de pe un website pe altul – email, internet banking, alte platforme speciale, Google si multe, multe altele. Activitatea mea se leaga puternic de mediul online, asa ca o pot face – cel putin teoretic – cam oriunde as fi. Uneori o zi clasica de munca este acasa, in pat, alteori in tren, pe drum spre sau dinspre Bucuresti. Pe timp de vara, munca poate fi chiar pe plaja, eventual la cort, in Vama Veche.

Dincolo de munca, se presupune ca mai exista si viata personala. Este greu sa trasezi granite perfecte, de multe ori munca si “restul” se mai amesteca, incercand fiecare sa-si castige cat mai mult timp. Peste toate, o cota importanta este garantat atribuita si baiatului meu, Matei, care isi doreste sa fac mai putina treaba pe laptop si sa petrec mai mult timp in parc si in activitati offline veritabile. Asta ma bucura, evident, caci nu este captiv tabletelor, ci (inca) traieste jocurile copilariei asa cum ne aducem noi aminte (astia “batranii” si “demodatii”).

Shoppingul nu poate lipsi din programul nostru – fie ca este vorba despre o scurta vizita la supermarket sau hipermarket, fie ca apar “prelungiri” la mall… Cand mai este timp, un film la cinema sau o plimbare pe Faleza, sa admiram marea (fie vara, fie iarna) pot face ziua mai frumoasa.

M-am gandit la toate acestea raspunzand la provocarea Rexona, care m-a indemnat sa ma gandesc cum arata o zi din viata mea. Rexona sustine un stil de viata activ, asa ca a lansat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activeaza la fiecare miscare. Mai putin online si mai mult offline, s-ar spune, ca tot ai un aliat in activitatile tale de zi cu zi; un deodorant care te ajuta sa faci fata oricaror provocari – de la cele de tip office, la cele cu adevarat sportive.

Rexona_infografic-586x800

Rexona cu MotionSense este primul antiperspirant din lume care contine microcapsule activate de miscare si asigura protectie eficienta si senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile. Altfel spus, cei de la Rexona iti spun ca atunci cand te misti, esti protejat si te simti bine, gratie tehnologiei inovatoare MotionSense. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare miscare pe care o faci. Cu cat ai o activitate mai intensa, cu atat se activeaza protectia, ca un scut. Cum arata o zi obisnuita in cazul vostru?

1 Comment

Comments are closed