Mai simplu sa cumperi consumabile de pe internet

Orice este mai simplu online, de la informare, socializare si pana la cumparaturi 🙂 Ne-am obisnuit atat de mult cu internetul, incat probabil ca o intrerupere de cateva zile ar fi considerata catastrofala in societate, nu numai in economie. Nu stiu daca este rau sau este bine, cert este ca asa functioneaza lumea acum si asa va functiona mai departe, in tot mai multe tari (probabil doar cu cateva exceptii nefericite, gen Coreea de Nord). Consumul excesiv de internet poate dauna sanatatii, insa consumul moderat chiar ne ajuta in viata de zi cu zi si asta este cu siguranta un lucru bun. Pana la urma, toata evolutia tehnologica are drept scop cresterea confortului omului in activitatile sale obisnuite, cele care ne consuma cel mai mult timp.

cartus si toner imprimante hpEste simplu sa cumperi de pe internet cam orice, insa foarte util este sa cumperi consumabile – si ma refer aici in primul rand la IT&C – birotica, desi putem merge mai departe, chiar si spre sfera alimentara. De ce pun accentul pe consumabile? Pentru ca de ele avem nevoie cel mai des, ele se consuma si implicit trebuie sa cumparam din nou si din nou si din nou… de la scutece Pampers pentru bebelusi si pana la cartuse pentru imprimante – iata ca este o asemanare 🙂

Gasim online magazine specializate in toate domeniile, iar in IT&C putem cumpara cu incredere de la magazine precum stradait.ro. Daca avem nevoie de un toner sau de un cartus pentru imprimanta HP, avem certitudinea ca vom primi un produs nou, original, de cea mai buna calitate, conform recomandarilor producatorului. Sa mai spun ca se poate plati online cu cardul? Este de la sine inteles. Sa mai spun ca primim rapid produsele comandate, prin intermediul firmelor de curierat? Si asta este deja o certitudine in e-commerce-ul profesionist. Interesant este ca, mai nou, se poate plati chiar si cu cardul in rate, direct pe internet. De exemplu, pe stradait.ro poti plati in rate daca ai un card de credit emis de BRD Finance, Credit Europe Bank (CardAvantaj) sau Banca Transilvania (Star BT).