Campanie de toamna Provident – premii in valoare de 70.000 de lei

Fiecare anotimp vine cu cheltuielile sale specifice. Iarna inseamna cheltuieli de incalzire, cheltuieli de Sarbatori (Craciun si Revelion), dar si cheltuieli post-Sarbatori (cand se constata ca nu prea au mai ramas bani). Primavara vine cu Pastele, dar si cu diverse proiecte personale. Vara inseamna calatorii, vacante, poate si amenajari interioare. In fine, toamna vine cu Back to School (in familiile cu copii) si cu pregatiri de iarna – in special imbracaminte si incaltaminte. Dincolo de aceasta schema, fiecare persoana are nevoile ei personale, unice, care tin sau nu cont de statistica. Tocmai din acest motiv exista credite de nevoi personale, pentru ca altfel ar fi trebuit sa existe zeci de mii de tipuri de credite, care sa se dedice fiecare unei anumite situatii personale 🙂

Cei de la Provident au lansat recent campania de toamna, cu promovare pe toate canalele media, dar si cu un concurs pentru clienti. “Ia un imprumut si castiga”, este mesajul Provident. Clientii noi si clientii existenti, care iau un imprumut de la companie in perioada 5 octombrie – 22 noiembrie 2015, pot castiga unul dintre cele 70 de premii a cate 1000 de lei fiecare. Altfel spus, premii in valoare totala de 70.000 de lei, cate 10 premii a cate 1000 de lei in fiecare saptamana de campanie. Concursul are rolul de a impulsiona creditarea: parca este mai placut sa te imprumuti cand stii ca ai sansa de a castiga 1000 de lei (in functie de suma imprumutata, poti iesi in real castig sau poti acoperi partial sau total costurile creditului).

campanie promotionala provident concurs credite

Piata de imprumuturi rapide fara garantii a devenit foarte dinamica. In special online, dar nu numai, tot mai multe IFN-uri se promoveaza cu oferte de micro-credite. In calitate de lider de piata, Provident Financial Romania reuseste sa atraga cei mai multi clienti, caci are cele mai puternice si coerente campanii, o retea bine conturata de parteneri la nivel national si, mai presus de toate, o imagine care genereaza incredere in randul consumatorilor. Foarte interesant este si sistemul prin care Provident ofera 70 de lei clientilor care recomanda o alta persoana care sa devina astfel client al companiei.