Agentiile de pariuri online licentiate se “lupta” acum pentru clientii romani, putand sa se promoveze legal

De cateva luni, mari agentii de pariuri sportive online au primit licenta pentru a opera 100% legal in Romania. Jucatorii nu mai trebuie astfel sa aiba teama unor eventuale probleme cu autoritatile din tara noastra, iar industria pariurilor sportive de pe internet a iesit din zona “gri” si a ajuns in zona “alba”, curata, legala.

Si daca este sa vorbim mai departe de culori, trebuie spus ca Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a publicat pe website-ul sau oficial chiar si o lista neagra cu agentii care nu sunt licentiate, deci sunt ilegale pentru jucatorii romani. “Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul Romaniei la activitati de jocuri de noroc la distanta, asa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”, se prevede in legislatia privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc.

pariuri sportive onlineCei de la ponturi-bune.ro, website dedicat pasionatilor de pariuri sportive, ofera permanent update-uri cu privire la case de pariuri licentiate. Mai mult decat atat, ofertele agentiilor sunt mereu analizate, inclusiv pe baza parerilor vizitatorilor / jucatorilor. Astfel, rezulta un top agentii de pariuri legale, util celor ce isi doresc sa treaca din offline in online si sa beneficieze la pariuri de cele mai bune cote si de cele mai bune conditii in general – inclusiv bonusuri si alte facilitati.

Se pare ca Unibet, sportingbet si NetBet ar fi principalele favorite ale pasionatilor de pariuri din Romania, insa topul este posibil sa se mai modifice, pe masura ce “lupta” dintre agentiile licentiate este tot mai acerba. Cu cat sunt mai multe agentii care actioneaza legal, cu atat concurenta este mai intensa. La fel ca in orice domeniu de retail, clientii sunt cei ce au de castigat.

In prezent, casele de pariuri care au primit licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc se pot promova legal oriunde doresc – atat online, cat si offline. In marile orase, deja au aparut campanii outdoor destul de puternice, mai multe case de pariuri implicand in campanii chiar si personalitati din lumea sportului romanesc.