Am trecut la profesionisti cu noua mea periuta de dinti electrica

Asa cum am “amenintat” pe-aici cu ceva timp in urma, iata ca mi-am cumparat in sfarsit o periuta de dinti electrica. Am ales un model oarecum entry-level sau intermediar si nu varful de gama (inca), dar tot se poate spune ca am trecut la cateforia “profesionisti” in materie de igiena orala. Prima impresie? Wow, chiar se simte mai curat, dupa doar 1-2 minute de periaj. Este altceva decat perierea manuala cu o periuta de dinti obisnuita.

Cred ca cea mai buna metoda de promovare a acestor produse electrice este experimentarea lor in spatii speciale, prin mall-uri sau magazine. Un capat de unica folosinta ar fi o investitie cu un efect bun de marketing, pentru ca cel mai probabil o parte semnificativa dintre cei care vor incerca periuta vor deveni ulterior clienti fideli. Citisem in multe locuri despre eficienta periutelor de dinti electrice, insa cea mai convingatoare este experienta proprie. Acum, tot ce-mi doresc este sa merg cat mai rar la dentist. Sau sa merg doar pentru o examinare generala la finalul caruia sa-mi spuna ca totul este ok 🙂

periuta de dinti electrica philipsDaca tot vorbim de profesionisti, sa va prezint mai departe care pare sa fie cea mai wow periuta de dinti electrica – Sonicare DiamondClean de la Philips. Pe scurt, 5 moduri, 2 capete de periere, pahar de incarcare, toc de transport si… editie neagra limitata, sa fie si mai cool.

“Cea mai buna albire de la Sonicare incorporata in cea mai eleganta periuta de dinti electrica Philips Sonicare. Periuta electrica Philips Sonicare ofera o curatare optima intre dinti si de-a lungul liniei gingiei pentru o imbunatatire a sanatatii gingiei in doar doua saptamani. Ofera o curatare superioara intre dinti si indeparteaza mult mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala”, se precizeaza pe philips.ro, website-ul oficial al companiei. Daca vreti sa vedeti mai multe fotografii si sa aflati toate lucrurile cu care se “lauda” aceasta periuta, click aici pentru informatii complete.