Intrebare la Radio Erevan: Cate goluri va marca Romania contra Armeniei

Bancurile cu intrebarile de la Radio Erevan sunt celebre in Romania. O posibila intrebare ar putea sa fie cate goluri va marca Romania contra Armeniei in meciul programat pe 8 octombrie, chiar la Erevan. In speranta ca jocul echipei antrenate de Christoph Daum nu va fi o gluma, ci unul cat se poate de serios si dedicat victoriei, putem analiza cateva cote interesante de pariere pentru biletul zilei propuse de agentia de pariuri sportive online Unibet, exact cu privire la golurile “romanesti”.

meci unibet pariuriIn primul rand, 2,10 este cota pentru victoria Romaniei in acest meci contand pentru campania de preliminarii pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, din 2018. Evident, victorie inseamna minimum un gol in plus inscris. Se poate paria si pe “Ambele echipe marcheaza” – cota 2,14 pentru Da si cota 1,69 pentru Nu. Bogdan Stancu (cota 3,30), Florin Andone (cota 3,55) si Claudiu Keseru (cota 3,55) sunt favoriti pentru a marca in poarta Armeniei. Cei mai curajosi suporteri la pariuri online ar putea paria pe numele primului marcator al meciului, unde cotele la Unibet incep de la 6,10 (pentru Bogdan Stancu) si ajung la… 46,00 pentru Alin Tosca.

In prezent, grupa E de calificare la turneul final al CM 2018 este condusa de Danemarca (3 puncte). Romania se afla la mijlocul clasamentului, cu un punct, la egalitate cu Polonia, Muntenegru si Kazahstan. Pe ultima pozitie, fara puncte, se claseaza momentan tocmai Armenia, iar obiectivul Romaniei este ca acest lucru sa ramana valabil si la finalul partidei de sambata, 8 octombrie, programata sa inceapa la ora 19:00…

In prima etapa, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei a intalnit reprezentantiva din Muntenegru si a fost aproape de victorie, reusind insa doar un scor egal (1-1). La doar trei zile dupa meciul cu Armenia urmeaza partida cu Kazahstan, tot in deplasare, inca un pas important spre turneul final din Rusia.

Ramanand in spiritul glumei cu Radio Erevan, iata un posibil banc dupa finalul partidei, asa cum speram ca va fi: Intrebare la Radio Erevan – “Este adevarat ca Armenia a marcat trei goluri in poarta Romaniei pe 8 octombrie?”. Varianta 1 de raspuns: “Da, este adevarat, doar ca de fapt au fost 2 goluri si nu 3, iar toate golurile au fost marcate de Romania in poarta Armeniei”. Varianta 2 de raspuns: “Da, este adevarat, doar ca golurile Armeniei au fost marcate doar inainte de startul jocului, la antrenament”.

1 Comment

  1. Reparatii frigidere

    Numai nationala ne poate asigura trairi intense de la euforicul 5-0 cu renumita nationala a Armeniei,la nesperatul la un moment dat 0-0 cu obscura nationala a Kazahstan-lui

Comments are closed