Totul pentru mediul office, cu livrare ultra-rapida si stocuri afisate in timp real

Am fost mereu de parere ca in business trebuie sa te gandesti mereu cum sa simplifici procesele, cum sa eficientizezi totul. Si am vazut asta la multe firme cu care am colaborat de-a lungul timpului. In unele cazuri, am apreciat cum managerii considerau importante chiar si cele mai simple elemente care puteau sa economiseasca secunde pentru angajati angrenati in procese repetabile: de exemplu, la o aplicatie, sa apesi de mai putine ori pe Ok, sa ai butonul de Ok mai aproape de campurile de completat etc.

papetarieImi amintesc cand, intr-o anumita activitate prestata cu ani multi in urma, aveam nevoie de mai multe tipuri de plicuri, anumite tipuri de hartie, banda adeziva si alte produse de papetarie si birotica pe care le gaseam destul de greu in comert, chiar si in Bucuresti. Consumam timp mult pentru astfel de shopping, din fericire nu era nevoie foarte des. La acel moment, resursele online erau mai putine si de calitate mai slaba decat astazi, caci e-commerce-ul era la inceput.

Acum insa, ai totul la indemana, inclusiv pentru aprovizionarea cu papeterie si birotica necesara pentru mediul office. Indiferent de tipul afacerii, cu siguranta ai nevoie de hartie de copiator, tonere, instrumente de scris si alte asemenea. Posibil sa doresti si folii pentru laminare, bibliorafturi, capsatoare, flipchart-uri… de toate poti comanda de exemplu de la Zenon, un magazin online care arata si “se misca” foarte bine. Altfel spus, design placut, uzabilitate maxima, continut neasteptat de variat.

capsatorGasesti pana si produse IT&C, produse scolare si chiar si produse de protocol (poti comanda cafea, sucuri, apa) sau produse de curatenie. O imprimanta laser mega-performanta, un laptop business de top, dar si… un aparat de cafea – iata cat de variata este oferta in acest magazin de birotica si papetarie. Mi se pare perfect pentru o companie care isi doreste totul rapid, dar de calitate.

Magazinul online promite livrare rapida (in Bucuresti poate livra chiar si in maximum o ora!) si accepta retur in pana la 30 de zile. Plicuri, carton carti de vizita, produse pentru ambalare, cartuse si tonere, echipamente de birou… flipchart, calculator de birou, ceas de birou, lipici, corector si biblioraft aici gasesti de asemenea. Si inca un motiv de aplauze: cei de la Zenon.ro promit ca stocurile sunt afisate in timp real, ceea ce este un foarte mare avantaj pentru client, o nevoie in e-commerce-ul modern si matur.