Jucariile de plus, jucariile care nu se demodeaza niciodata

Lumea jucariilor a devenit un gen de industrie, in care mereu trebuie propuse lucruri noi – jucarii inedite, inovatoare sau care pur si simplu sa ii cucereasca pe copii prin noutate in sine. Exista totusi jucarii care nu se demodeaza niciodata, care ii cuceresc mereu pe cei mici. Si aici ma gandesc in primul rand la jucarii de plus. Evident ca si acestea evolueaza, sunt astazi tot mai expresive, mai dragute, mai pufoase, uneori chiar interactive.

Insa chiar si cea mai simpla jucarie de plus, oricat de veche ar fi, cu siguranta ca are efect asupra copiilor de astazi asa cum avea asupra copiilor de ieri. Jucariile de plus tin acum pasul cu preferintele copiilor, in sensul ca iau forma unor persoane indragite de ei, inclusiv din desenele animate actuale – de la Minnie Mouse pana la ponei colorati, purcelusa Peppa etc.

jucarii de plus
Cel mai frumos la jucariile de plus este ca acestea sunt ilustreaza in general animale si ii fac pe cei mici sa le indrageasca mai mult. Jucariile de plus sunt apreciate atat de fetite, cat si de baieti, sunt practic jucarii unisex.

Cand ne gandim la jucarii de plus, nu ne gandim de fapt numai la copii. Obiectele de acest gen sunt iubite si de cei mari si sunt asociate chiar cu dragostea – indragostitii si le ofera reciproc. Nu conteaza ce jucarii de plus sunt, dar printre cele mai populare sunt modelele de ursi de plus, care pot fi gasite in multe dimensiuni.

Am auzit de multe persoane care colectioneaza chiar jucarii de plus – in general au inceput in copilarie si au continut in viata de adult. Astfel de jucarii sunt un gel de animale de companie pe care le insufletesti chiar tu, prin imaginatia ta. Oricum, arata bine si ca element decorativ 🙂 Marturisesc ca am si eu cateva pe-acasa si, desi stau in general undeva ascunse, pot spune chiar ca sunt foarte dragute si expresive.

Inca ceva, un gand de final: ati observat cat de fericit este un copil cand primeste o jucarie de plus si o strange in brate? Faceti un exercitiu, cel mai probabil veti aduce niste fericire intr-un mod foarte simplu. Si nu uitati, plusurile sunt potrivite nu doar pentru fete, ci si pentru baieti.