Pentru reparatii electromotoare – service specializat in Bucuresti

Cu siguranta multi dintre cei care citesc acest blog si care ajung acum sa citeasca acest articol sunt soferi si de asemenea posesori de masina personala. In consecinta, nu mai este nevoie sa le amintesc faptul ca a avea un automobil inseamna nu doar comoditate in miscare, ci si o gramada de cheltuieli. Daca ai cu adevarat nevoie de masina sau daca pur si simplu stilul tau de viata nu este compatibil cu mersul pe jos / cu transport in comun, singura solutie este sa cauti idei de limitare a cheltuielilor aferente posesiei unei masini…

Nu este foarte simplu, pentru ca in multe cazuri nici macar nu este recomandat sa faci compromisuri. Si totusi, uneori gasesti solutii, inclusiv la partea de service. Ieftin si de calitate se poate? Rar, dar se poate. De fapt nu este neaparat vorba de ieftin, ci de pret corect, de evitare a unui cost mare, nejustificat. Iar in zona de service auto, daca alegi la intamplare, ai toate sansele sa ai experiente neplacute, cel putin din punct de vedere financiar…

reparatii electromotoarePentru servicii ce tin de domeniul electric auto si mai ales pentru reparatii electromotoare auto, va dau un pont care mi-a fost si mie recomandat recent: compania Total Auto Electric din Bucuresti, mai exact service-ul situat pe Bulevardul Energeticienilor nr. 86, in sectorul 3. Cu experienta relevanta (aproape 10 ani) si cu aparatura tehnica specializata, compania “se lauda” ca poate repara orice model de electromotor, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru electromotoare, urmat de reparatie rapida, in 24 de ore.

Vestea buna este ca nu conteaza marca si modelul de automobil. Orice masina ati avea, de lux sau mai economica, se gasesc solutii sigure si corecte in ceea ce priveste pretul. Opel, Dacia, Renault, Ford, Audi, BMW, Skoda… iata doar cateva marci auto primite in service de cei de la Total Auto Electric.

“Indiferent ca este necesara inlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui solenoid, a carbunilor, sau a rulmentilor de la electromotor, lucrarea va fi realizata la un raport excelent calitate – pret. Cu o echipa de specialisti, service-ul raspunde rapid la orice solicitari ce tin de partea electrica a masinilor, a motocicletelor si chiar a utilajelor. Un serviciu extrem de util pentru posesorii de masini este diagnoza computerizata ce poate fi realizata de catre compania Total Auto Electric, oferindu-se detalii concrete si sigure despre autovehicul, pe baza unor softuri profesionale”, se precizeaza pe www.reparatii-electromotoare.com.

Pe website gasiti informatii complete de contact si puteti suna pentru o programare in service. Drum bun! 😉