Aur, diamante si… arta

In materie de bijuterii, cele mai multe magazine de specialitate insista pe productie la pret mic, oferind obiecte in sine si insistand mai putin pe partea artistica. Clientul cumpara un inel de serie, cu sau fara o marca anume. Un inel de aur, un inel de logodna, o verigheta… la fel este si in cazul altor bijuterii precum cercei, bratari, coliere.

Evident, exista si alternativa la acest proces “industrial”: cumpararea de bijuterii de designer, bijuterii unice, facute cu atentie la detalii, fara a insista pe productia de serie. “Creativitatea, rafinamentul aproape magica aduc viata in creatiile semnate Zehava Createur Joaillier”, se precizeaza pe pagina web a brandului Zehava.

Magazinul si atelierul Zehava au fost create pornind de la pasiunea lui Daniel Teashala pentru mestesugul cu metale si pietre pretioase. “Bijuteriile fine create manual in atelierul propriu ofera o noua abordare in materie de concept si variatiuni de design. Materiale pretioase precum aurul, platina si argintul sunt texturate in creatii deosebite, unicat, care au la baza pietre pretioase finisate cu maiestrie si dedicatie de catre fondatorul brandului ZEHAVA”, se mai mentioneaza in sursa citata.

Daca bugetul permite, se poate solicita chiar serviciul “made with you” – un intreg proces in care bijuteria este realizata la comanda, cu implicarea clientului, rezultand o creatie cu adevarat unica.

Ceva mai simplu si mai ieftin este insa daca alegi direct din catalogul de inele de logodna de la Zehava, spre exemplu, daca esti in cautare de asemenea bijuterii pentru o ocazie deosebita (pasul spre casatorie). Preturile sunt accesibile, comparative cu alte branduri de bijuterii din mall-uri si centre comerciale, insa interesant este ca vei cumpara produse romanesti, realizate cu multa pasiune; cumperi niste bijuterii insufletite, daca se poate spune asa… Personal, as inclina spre o astfel de alegere, in dauna unor branduri mai comerciale, daca as vrea sa acum sa cumpar un inel cu diamant sau cu alte pietre pretioase.

Iata numai ce frumos suna, chiar si fara sa vezi fotografiile: Inel logodna aur galben 18K cu safir natural albastru deschis; Inel logodna aur alb 14K si granata rosie naturala; Inel aur roz 14K cu safir portocaliu; Inel logodna aur roz 14K cu diamant alb; Inel de logdona aur roz 14K cu turmalina roz; Inel logodna aur galben 14K cu diamant alb solitar. Mai departe, priviti si fotografiile de pe bijuteriizehava.ro, sa aveti imaginea completa 😉

inele de logodna