Mancarea & online-ul – platformele cu restaurante si catering prind contur si in Romania

Stim foarte bine ca Romania sta excelent la capitolul internet: viteze fabuloase, servicii super ieftine, arie foarte buna de acoperire, pana si in mediul rural, mai nou. In acest context, tot mai multi romani ajung sa-si petreaca mult timp online si sa-si conecteze anumite activitati pe care in mod normal le faceau offline – de la banking la cumparaturi, de la informare la socializare si tot asa…

Net ieftin exista din belsug, insa timpul devine o resursa tot mai scumpa si mai rara pentru romani, mai ales in mediul urban, in orasele de top, precum Bucuresti sau Cluj-Napoca. Asadar, ceea ce se poate face online si scuteste timp este cu siguranta extrem de apreciat. Ce consuma orice om in fiecare zi? Mancare. Iar asta inseamna timp – sa mergi sa cumperi, sa prepari, chiar si sa mergi la restaurant inseamna timp… Nu intamplator, creste puternic in tara noastra sistemul de livrari de mancare, acasa si la locul de munca.

restaurante

Platformele online cu restaurante si catering prind contur si se dezvolta, atrag tot mai multe unitati si tot mai multi clienti. De exemplu, MyDinner Restaurante cu meniul zilei promite atat comenzi online (livrari la domiciliu), cat si rezervari online la diverse restaurante. Totul simplu, nu conteaza ca vrei sa mergi tu la restaurant sau ca iti doresti ca restaurantul sa vina la tine.

De ce platforme online? Pentru ca acestea grupeaza mai multe restaurante si unitati de catering, deci mergi la sigur indiferent ce preferinte ai intr-o anumita zi – poate vrei sa incerci mancare asiatica, mancare traditionala, fast-food etc. Gratie unei platforme sigure si eficiente, stii ca orice comanda este tratata rapid, orice rezervare este confirmata in cel mai scurt timp. Clientul nu plateste, caci este interesul restaurantelor sa ofere astfel de servicii (ele sunt cele care platesc un comision respectivelor platforme de comenzi si rezervari).

“De cate ori nu ti-ai dorit sa comanzi online la un restaurant cu meniul zilei si livrare la domiciliu sau sa faci o rezervare online prin care sa-ti alegi singur masa la care sa stai? Fie ca este o masa cu vedere la geam sau una mai retrasa, insa fara a fi nevoit sa te multumesti cu ce iti rezerva restaurantul, sau cu ce gasesti liber in momentul in care doresti sa iesi in oras, MyDinner te ajuta sa faci alegerea pe care o preferi”, se mentioneaza pe mydinner.ro, locul unde gasesti restaurante cluj, restaurante din Bucuresti si din alte localitati.