Ancorare si ridicare – durabilitate in cele mai grele conditii

Apreciez mereu cat de mult a progresat tehnologia in industrie si cat de mult au evoluat solutiile care stau in prezent la baza diverselor procese pe care noi, utilizatorii finali de produse si servicii, le percepem destul de putin. Mergem in hipermarket si cumparam diverse produse, unele dintre ele transportate pe mare, ridicate si ancorate cu echipamente capabile sa reziste in cele mai grele conditii – temperaturi ce variaza mult, umiditate ridicata, frecare etc. In spatele achizitiilor noastre la preturi din ce in ce mai mici exista astfel de dispozitive ce permit ca tot procesul de transport sa fie rapid si sigur.

In industrie exista fel de fel de echipamente despre al caror rol nu stim cat este de important, cat este de relevant in procesele specifice. De asemenea, in cazul anumitor joburi, siguranta oamenilor depinde la maximum de astfel de dispozitive.

Carlige cu inele de agatare, lanturi de ancorat, scripeti, accesorii si chingi de ancorare, chei de tachelaj, chingi de ridicare – iata doar cateva dintre tipurile de produse comercializate de cei de la Mecadon pe piata romaneasca. Echipamente de inalta calitate, conforme normelor si cerintelor europene in vigoare, articole certificate CE, ne asigura reprezentantii companiei. Este desigur vorba despre un segment de tip B2B – echipamente si accesorii pentru ridicat, manevrat si ancorat sarcini.

echipamente de ridicare

Produsele din portofoliul Mecadon sunt fabricate de companii de renume, marci de notorietate in industria constructoare de echipamente industriale. Indiferent de categoria de articole, toate acestea sunt rezultat al cercetarii si tehnologiei de ultima generatie. Pe fiecare segment exista o mare varietate de produse, adecvate diverselor contexte de utilizare.

Accesand website-ul companiei, veti afla de exemplu despre gama de electropalane – pentru lucru la joasa inaltime, cu lant, ca cablu pentru santier… fel de fel de caracteristici. Online, fiecare articol este prezentat cu toate datele tehnice, precum si fotografii explicite. Se insista pe raport calitate / pret cat mai bun, dar si pe partea de servicii pentru clienti: timp de livrare optim in cazul comenzilor ferme, negocirea termenului de plata raportat la valoarea comenzilor, acordarea de discounturi etc. Companiile interesate pot vizualiza oferta completa de produse pe mecadon.ro.