Fitness, miscare pe roti si multe altele

Desi nu pot spune ca am fost un mare fan al practicarii sportului in scoala generala, in pauze totusi adesea jucam fotbal sau faceam concursuri de alergare de viteza. Insa importanta miscarii fizice in general am constientizat-o ceva mai tarziu, prin liceu, cand deja ma preocupa ceva mai tare forma si aspectul, dincolo de partea de sanatate, despre care am tot citit (am fost si sunt adeptul unui stil de viata sanatos, de exemplu in ceea ce priveste alegerile in privinta mancarii si bauturilor).

Imi amintesc de prima bicicleta de fitness pe care au cumparat-o parintii mei. Genul acela de bicicleta fixa, care masoara viteza, timpul, distanta teoretica, caloriile consumate. Recordul meu a fost de peste 1000 de calorii consumate pe bicicleta eliptica intr-o singura zi, ceea ce nu este deloc usor! Cred ca am petrecut multe ore pedaland in acea zi, daca imi amintesc bine am facut vreo 25 de km. Bicicletele mi-au placut insa mereu, inclusiv cele normale, bicicletele care iti permit sa te plimbi pe strazi, chiar si in copilarie parcurgeam distante destul de mari si aveam siguranta mare pe miscarile mele. O faceam insa doar de placere – imi place si acum! – si nu din motive legate de intretinerea sanatatii.

Tot mai multi romani sunt preocupati de miscare, dar din statistici inteleg ca suntem mult in urma altor tari europene dezvoltate. Acum, este foarte simplu sa cumperi echipamente si accesorii de fitness direct de pe internet. Am descoperit recent un magazin specializat care m-a impresionat prin gama larga de produse: este vorba despre inSPORTline.

fitness

Gantere Reglabile, biciclete fitness, benzi de alergare, steppere, bare tractiuni si paralele, mingi de gimnastica, cercuri hula hoop si multe alte produse pot fi comandate online, fiind livrate apoi rapid prin intermediul firmelor de curierat. Practic, chiar daca nu prea ai timp sa mergi la sala sau consideri ca nu ai unde sa faci miscare in conditii decente, nu mai ai scuza: poti sa ai aparate si accesorii la tine acasa, in limita spatiului din locuinta, desigur (insa daca ne dorim cu adevarat, ceva spatiu sigur gasim).

Cei de la inSPORTline comercializeaza pana si Role Reglabile, biciclete pentru copii, trotinete, pennyboard-uri si skateboard-uri. De asemenea, exista in magazin produse pentru practicarea unor sporturi, de la fotbal, baschet si tenis, pana la box.