Vrei sa iti tunezi masina? Alege doar piese OEM

Vrei sa iti tunezi masina? Alege doar piese OEM

Daca esti pasionat de masini sport dar vrei totusi sa ai un vehicul utilitar, o masina in patru usi care sa te ajute in chestiunile daily base, ideal ar fi sa optezi pentru un model de oras pe care sa-l poti modifica ulterior. La ExclusivOEM gasesti cea mai complete oferta de piese si accesorii pentru toata gama BMW si Mini.

Cand si cum a inceput tuningul in Romania

In Romania s-a considerat ca tuningul auto rezolva probleme ce tin de performanta motorului sau de estetica. Moda evident ca vine de peste ocean, iar filmele de tip Fast and Furios sau jocurile din francize NFS au alimentat si mai puternic aceasta zonaa. Cu toate acestea, trebuie de la inceput precizat faptul ca totul trebuie facut intr-o anumita limita, fara a exagera cu modificarile la nivel de aspect sau la partea de motor.

Ce modificari poti aduce masinii prin tuning

Termenul generic de tuning se refera la modificarile aduse unui autovehicul pentru a-i imbunatati performantele, aspectul sau gradul de confort prin inlocuirea pieselor standard cu care acesta este dotat.

Tuningul se imparte in principal in trei categorii: tuning exterior, tuning interior si tuning la motor. Pentru fiecare dintre aceste categorii vei avea nevoie de piese auto tuning. Daca pentru zona de exterior, aripi, eleroane, praguri, led-uri, poti sa te duci si spre zona de after market, pentru tot ce inseamna zona de motor si performante este important sa te orientezi spre piese de schimb doar OEM. Altfel risti sa lezezi performantele si integritatea motorului tau si sa ii faci mai mult rau decat bine.

Ca simpla idee, poti obtine un bolid cu mult mai multi cai putere decat varianta de motorizare standard, poti transforma masina din “stoc” in “special creation” cu elemente de tuning exterior sau o poti accesoriza cu sisteme audio, DVD, display-uri, ceasuri de bord si alte elemente de interior. Dar si aici e bine sa folosesti piese originale pentru un plus de confort si singuranta. Plus ca vorbim de fiabilitate si durabilitate.

Piese tuning pentru facelift-ul automobilului tau

La acest segment vei incadra orice piesa pe care o achizitionezi de la producatori sau distribuitori de piese. Si aici reiau discutia de la inceput. Daca vrei o lucrare de calitate, daca vrei ceva durabil pentru masina ta BMW sau Mini, e bine sa optezi pentru piese OEM de la ExclusivOEM. Aici vorbim de piese precum: eleroane, praguri, triple sau faruri, pleoape pentru faruri, capote cu design deosebit de cel din fabrica, bull-bar-uri, prize de aer, colantari si multe altele.

Daca vrei sa-ti personalizezi exteriorul masinii, dar vrei ca inainte sa faci achizitia sa vezi piesele fizic sau sa le poti comanda intr-un showroom, la ExclusivOEM poti sa faci asta. Daca ai BMW sau Mini e sufficient sa mergi la adresa lor si te vor primi cu caldura.