Prize și întrerupătoare simple

De-a lungul vieții apar momente în care suntem ne dorim să ne mutăm într-o altă locuință sau suntem nevoiți să o renovăm pe cea actuală. Atunci când vine acel moment, trebuie să iei în calcul și circuitele electrice din acea casă. Astfel, atunci apare necesitatea de a-ți achiziționa prize și întrerupătoare, pentru a reface circuitele din noua ta casă.

 

Informații despre prize și întrerupătoare

 

Imediat ce ne apucăm de lucru, ne putem decide asupra acelor prize și întrerupătoare pe care le vrem pentru încăperile locuinței. Există două mari categorii de prize și întrerupătoare, și anume: simple sau modulare. Varianta simplă, așa numită și clasică, este compusă dintr-o doză rotundă, iar fiecare dispozitiv este fixat într-o doză. Cea de-a doua variantă pe care o putem lua în calcul este varianta modulară. Aceasta prezintă avantajul de a putea fi montate mai multe dispozitive într-o sigură doză. Cum știți care este alegerea potrivită? Iată câteva dintre avantajele pe care le prezintă categoria de prize și întrerupătoare simple.

 

Prize și întrerupătoare simple

 

Gama de prize și întrerupătoare simple beneficiază de costuri reduse, iar în ceea ce privește montarea dispozitivelor, acestea necesită o durată mai mică de fixare. Din păcate, această categorie de produse ocupă considerabil mai mult loc pe peretele pe care sunt fixate, decât cealaltă categoria, și anume cele modulare. De asemenea, întrerupătoarele folosite pot fi și acestea simple, cu unul sau mai multe butoane sau modulare.

 

În crearea circuitelor unei locuințe, nu uitați să alegi un furnizor de încredere care să va pună la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. DiversMarket este alegerea perfectă pentru o gamă largă de prize și întrerupătoare și pentru alte materiale electrice, în general. Alegeți-vă un furnizor de încredere și rămâneți fideli alegerii făcute!