Adidasii si poseta la un alt nivel – guest post

Adidasii si poseta la un alt nivel – guest post

Nu am crezut candva ca o perche de adidasi merge asortata cu o poseta. Pana nu demult, cand ma gandeam la aceasta combinatie vestimentara, imi veneau in minte acele domnite care plecau la munca in Italia sau Spania si, dupa doua-trei luni, se intorceau, nu mai stiau sa vorbeasca limba romana si isi etalau niste adidasi urati, “asortati” cu o geanta fake si neaparat aurie, cu logo D&G sau G&D, in functie de cum reuseau sa lipeasca literele. Cam aceasta era imaginea doamnelor sau domnisoarelor care combinau, in cel mai nefericit mod, acest tip de incaltaminte cu o poseta sau o geanta.

Insa, lucrurile s-au schimbat in ultimii ani. Stilistii, ingeniosi, au gasit o modalitate de a le combina pe cele doua astfel incat look-ul sa devina unul casual si, spre surpirnderea mea, chiar placut. De exemplu, o pereche de adidasi puma de la Answear, magazinul online cu produse de brand apreciat in toata Romania, poate sa aiba un design atat de versatil incat sa poata fi purtata cu o rochita casual sau o poseta dama.

De ce recomand produsele de la acest magazin? Pentru ca sunt produse de calitate, in ton cu ultimele trenduri din moda. In plus, toate aricolele vestimentare, de incaltaminte si accesoriile sunt originale, de la barnd-uri sau case de moda renumite. Asa cum spuneam, de aici puteti achizitiona adidasi Puma originali, pentru femei si barbati, dar si incaltaminte de la Vans, Converse, Nike, New Balance asta pentru a aminti doar produsele stil sport. Posetele sunt, de asemenea, de la firme precum Moschino, Pinko, Tommy Hilfiger, Trussardi si multe altele.

Asadar, conform sfaturilor stilistilor, puteti purta adidasi si poseta atata timp cat tinuta este studiata cu multa atentie. Nu trebuie sa platiti sume enorme pentru a va angaja un stilist personal care sa va invete cum sa folositi cele doua piese, ci va puteti inspira de la star-urile care adopta cu brio acest outfit.