Salveaza-ti firma cu certificat iso 9001

Salveaza-ti firma cu certificat iso 9001

Firma ta inregistreaza pierderi, iar salariatii migreaza catre concurenta? Nu este deloc placut si nu suna promitator, mai ales ca iau cu ei secrete de la fostul loc de munca. Este regretabil ca in calitate de manager pierzi parteneri seriosi de afaceri si salariati pe care te puteai baza! Este posibil sa fi facut totul in calitate de manager, dar rezultatele nu au fost cele mai bune. In ciuda acestor aspecte negative, nu dispera si nu depune armele, ci actioneaza acum inainte de a trage firma pe care o conduci pe linia moarta a falimentului! Obtine certificat ISO 9001 si afacerea pe care o conduci va fi salvata!
Nu este vorba nici de interval mare de timp, care in situatia data te sperie, nici de investitii uriase, fiindca specialistii firmei Certificareiso.ro te ajuta intr-un timp record, iar tarifele lor sunt oneste, raportate la serviciile complexe de calitate premium.
Ei te vor ajuta prin analizele lor pertinente sa iti dai seama ce ar trebui reparat in:
-managementul resurselor umane. Strategiile lor de fidelizare a angajatilor au dat roade in cele peste 1500 de firme si companii mari pentru care au lucrat. Un salariat fidel garanteaza 50% succesul completand procentele calitatii materiei prime, performantelor aparatelor si utilajelor din dotare si conducerii eficiente. Vei invata de exemplu sa organizezi taierea porcului in colectivitate sau sarbatorirea zilelor de nastere sau a Zilei Femeii. Bucuriile marunte daruite angajatilor cresc garantat performantele acestora.
-responsabilitatea ta in caz de manager. In urma analizei minutioase se va descoperi unde gresesti si mai ales vei capata puterea sa admiti ca ai gresit si vei primi solutii de corectare a erorilor. Multi oameni se plafoneaza sau se indreapta catre dezastru fiindca nu admit ca si ei pot gresi si nu doresc sa corecteze aceste greseli.
-etapele de la design la produsele finale si desfasurarea acestora cu maxima responsabilitate.
-masuri de preventie a eventualelor disfunctii si de corectare a erorilor.
Problemele firmei tale vor fi abordate in 3d de catre profesionistii de la Certificareiso.ro, astfel ca nu va ramane nimic neanalizat sau pus la punct. La aceste servicii de calitate, ai urmatoarele garantii:
-punerea la punct a strategiilor urgent. Firma va fi salvata la timp, daca intri chiar acum pe site-ul lor si le soliciti o oferta completand formularul online pus la dispozitie.
-tarife oneste. Sa nu uitam ca peste 1500 de firme si companii din tara au stabilit parteneriate de cursa lunga cu ei, multumite de servicii si de preturile practicate
-onestitate si confidentialitate. Datele comunicate sunt pastrare cu sfintenie, formularele online securizate, astfel ca nimeni nu poate intra in baza de date a firmei Certificareiso.ro
-profesionistii de nota 10, care au multumit 100% toti clientii
Trebuie sa stii ca specialistii in certificari iso te ajuta sa clarifici probleme deosebit de spinoase ale actiuvitatii din unitatea ta, cum ar fi:
-continuarea activitatii cu personal nou (in cazul in care cel vechi a plecat)
-cunoasterea perfecta a tuturor clinetilor pentru fiecare departament in parte
-identificarea zonei problematice si iesirea acesteia din colaps.