Fier online – magazin online complet, pentru proiecte de succes

Fier online – magazin online complet, pentru proiecte de succes

Produsele din fier sunt de baza in multe proiecte de constructii si amenajari, iar magazinul online Fier.online propune clientilor, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse pe aceasta nisa. Se comercializeaza numai produse de inalta calitate, conforme cu normele europene. Cei interesati de fier beton, plasa sudata, teava rectangulara, dar si sisteme de gard precum plasa gard, cuie etc. pot comanda la preturi foarte prietenoase.

Comenzile pot fi ridicate de la depozitul firmei sau pot fi expediate oriunde in tara. In Bucuresti si Ilfov, transportul este chiar gratuit la comenzi in valoare de cel putin 800 de lei. Pentru orice alte comenzi, costul de transport de calculeaza in principal in functie de masa si volumul produselor solicitate. In orice caz, vor fi oferite clientilor cele mai avantajoase solutii de transport.

Una dintre categoriile din prim-plan este cea de produse de tip sistem gard, de unde se poate comanda spre exemplu Panou bordurat Verde 1500×2500 3.5mm. Ca orice produs de pe website, si acesta are o descriere completa si mentionate date tehnice in mod concret. “Panourile bordurate reprezinta modalitatea ideala de imprejmuire a atelierelor si fabricilor, parcurilor si gradinilor, cladirilor publice, centrelor comerciale si complexelor sportive. Panourile sunt confectionate prin sudarea sarmelor zincate in prealabil ce asigura protectie impotriva coroziunii”, se mentioneaza pe website.

Aflam de asemenea ca plasa bordurata are numeroase avantaje in utilizare: se remarca prin durabilitate si robustete si poate fi montata (sau demontata, la nevoie) foarte simplu si rapid.

In prezent, este foarte usor sa gasesti pe internet cele mai bune produse pentru orice proiect de succes in constructii si amenajari. Mai mult decat atat, le vei putea achizitiona la preturi minime, bucurandu-te astfel de cele mai bune dealuri. Cand exista oferte speciale, profiti usor de asemenea. Daca ai nevoie de consultanta in alegeri, o poti face de asemenea usor in comertul electronic: orice magazin online de incredere, asa cum este si Fier.online, ofera date complete de contact. Consultantii de vanzari ai companiei ofera sfaturi si recomandari, dar si raspunsuri la orice intrebari din domeniu, astfel incat alegerile clientilor sa fie mereu cele ideale.