Cele mai bune huse si accesorii pentru noul Samsung Galaxy S10 E si nu numai

Cele mai bune huse si accesorii pentru noul Samsung Galaxy S10 E si nu numai

Primul aspect pe care trebuie sa il avem in vedere in momentul in care ne dorim sa achizitionam un nou smartphone, este achizitionarea unui huse de protectie. Cel mai indicat ar fi chiar cumpararea unei huse inaintea smartphone-ului, astfel incat sa ne putem proteja noul telefon inca de la momentul desigilarii cutiei.

Cele mai potrivite huse sunt cele din silicon, acestea avand cele mai bune proprietati de absorbtie a socurilor, pastrand astfel smartphone-ul in conditiile optime de functionare dar si ferit de orice dauna estetica.

O mare problema legata de husele pentru telefoane, o intampinam atunci cand dorim sa achizitionam un model proaspat lansat. In cele mai multe cazuri vom gasi husa necesara dupa ce telefonul va fi pus la vanzare, deci daca il vom achizitiona va trebui sa avem foarte multa grija de acesta pana ce husele de protectie vor fi disponibile.

Cu pasi repezi se apropie si lansarea noilor smartphone-uri de la Samsung din seria Galaxy S, fiind varful de gama al companiei coreene.

Ei bine in acest caz viitorii posesori de Galaxy S, primesc o veste foarte buna din partea celor de la Contakt.Shop, deoarece acestia deja au pus mana pe huse Samsung Galaxy S10 E. Cu ajutorul acestora, iti vei putea proteja noul Samsung inca de la primul contact, pastrandu-l astfel impecabil din toate punctele de vedere.

Fie ca esti in cautarea unei huse S10 E sau pentru orice alt smartphone, Contakt.Shop este magazinul perfect pentru toti posesorii de telefoane mobile, acestia comercializand numai produse de cea mai buna calitate de la producatori de top. Atat produse originale, cat si produse de la diversi fabricanti ce au fost atent alesi astfel incat clientii sa poata beneficia de cele mai bune accesorii la preturi foarte avantajoase.

Daca te numeri printre cei care inca nu au auzit de Contakt.Shop, atunci trebuie sa stii ca acestia activeaza in domeniul vanzarii de accesorii pentru smartphone-uri de aproximativ 15 ani cand si-au deschis primul magazin, in prezent fiind unul dintre cei mai importanti jucatori in randul companiilor ce desfac pe piata produse, accesorii si servicii GSM.

Astazi peste 180 de magazine fizice sunt raspandite peste tot prin tara, in marile mall-uri, centre comerciale, supermarket-uri si hypermarket-uri.

Daca sunteti in cautarea unor huse sau diverse alte accesorii GSM, puteti beneficia de o reducere de 50 de lei, la comenzi de peste 100 de lei, prin doar cateva click-uri inscriindu-va in Contakt Club.

De asemenea, Contakt.Shop este singurul distribuitor de pe piata de la noi, care comercializeaza produse de la brand-urile internationale Hoco si X-Doria, acesta fiind printre cei mai buni producatori de accesorii GSM si gadget-uri de cea mai buna calitate.

Scopul principal al celor de la Contakt.Shop, consta in mentinerea unei legaturi stranse cu toti partenerii lor, astfel incat toti cei care au nevoie de noi accesorii sa poata beneficia de tot ce-i mai bun pe piata. In plus se urmareste comercializarea produselor de cea mai buna calitate dar si la un pret corect. Evident ca un produs de orice fel dar bun calitativ va fi si ceva mai scump, insa daca vei achzitiona produse si accesorii GSM de la Contakt.Shop vei avea garantia ca vei plati pretul corect indiferent ca este vorba de o simpla husa din silicon, o pereche de casti, o folie pentru ecran sau un incarcator.