Servicii de curatenie dupa constructor – nevoi si solutii

Servicii de curatenie dupa constructor – nevoi si solutii

Fie ca vorbim despre spatii rezidentiale, fie ca ne referim la cladiri de birouri, spatii comerciale, depozite, unitati HoReCa sau spatii de productie, toate au nevoie la un anumit interval de timp de aplicarea unor proiecte de reamenajare interioara. Dupa astfel de operatiuni, dar si in cazul spatiilor recent construite, se impune apelarea la servicii profesionale de curatenie.

Este vorba despre asa numita curatenie dupa constructor, dupa amenajare / renovare. Totul pare gata, dar… nu prea este gata, in sensul ca nu se poate locui / utiliza spatiul in conditii corespunzatoare pana cand nu este realizata curatenia. Cei care au trecut prin astfel de experiente stiu ce inseamna un spatiu care necesita servicii curatenie dupa constructor. Este o provocare nu usor de realizat pe cont propriu. Daca vrei sa faci chiar tu (sau echipa ta) procesul de curatenie, cel mai probabil vei aloca resurse importante de timp si implicit vei avea costuri.

In plus, neavand echipamente profesionale de curatenie si nici experienta in domeniu, totul va dura si mai mult timp, iar rezultatele ar putea sa nu fie cele mai bune. Cu materiale si tehnici neadecvate, ai putea chiar sa provoci unele stricaciuni. Daca te gandesti ca echipa ta poate realiza curatenia (si astfel sa economisesti ceva bani), de fapt ar trebui sa faci calculele mai bine. In primul rand, echipa va face curatenie in locul muncii pentru care este angajata. Apoi, acest lucru poate fi frustrant, caci curatenia dupa constructor nu este simpla si nu este cu siguranta in fisa postului unor persoane cu responsabilitati de birou, comerciale sau de productie etc. Oricum ai analiza, iesi in minus!

Alege o firma specializata in servicii de curatenie, asa cum in Bucuresti – Ilfov este Winscope Facility & Management. Desi este o companie tanara, antreprenoriala, cu o echipa tanara, vorbim despre oameni cu experienta in domeniu, ani multi care vor reprezenta valoare adaugata pentru nevoile tale de curatare a unor spatii. Nu intamplator, compania are deja un portofoliu vast de clienti din diverse domenii de business, dar si clienti rezidentiali.

Pe scurt, daca ai nevoie de servicii curatenie dupa constructor, in Capitala si in imprejurimi ai gasit solutia potrivita la Winscope Facility & Management. Ce inseamna acest serviciu de curatenie dupa constructor? Pe scurt, as putea mentiona spalarea geamurilor (cu pervaz si margini) si indepartarea urmelor de vopsea lavabila, aspirarea peretilor, stergerea usilor, indepartarea foliilor de protectie acolo unde este cazul, curatarea peretilor lavabili, curatarea caloriferelor, plintelor, prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat, a mobilierului… Iata cat de multe se aduna. Fiecare detaliu conteaza, de exemplu curatarea aparatelor de aer conditionat. Lista este lunga si poate fi gasita pe website-ul companiei mai sus mentionate. Fiecare proiect este unic, iar curatenia va fi una totala, pentru ca totul sa fie exact asa cum isi doreste clientul.

curatenie servicii Bucuresti