Experiența desăvârșită a coșurilor cadou gourmet în mediul online

Experiența desăvârșită a coșurilor cadou gourmet în mediul online

Tot mai multe magazine online au inclus în ofertă diverse cosuri cadou de Crăciun, coșuri cadou de Paște sau pentru alte ocazii din an, căci aceste produse sunt tot mai populare în rândul românilor. Le oferă companiile mari internaționale prezente în România (corporații care au luat modelul din alte țări unde sunt prezente), dar și firme locale de toate dimensiunile. Beneficiari: angajații, colaboratorii, partenerii de afaceri, chiar și clienții VIP, cei care trebuie “activați” și fidelizați cu orice ocazie.

 

Să oferi un coș cadou este un gest universal, apreciat în orice context, în orice tip de relație profesională sau personală. Și nu este genul de cadou de conjunctură, pe care îl alegi din lipsă de inspirație. Va fi cu siguranță un cadou apreciat, mai ales de Sărbători. Coșurile cadou gourmet sunt un gest de generozitate, un cadou util, de savurat cu cei dragi și nu singur.

 

Este așadar un cadou care îl bucură pe destinatar tocmai prin faptul că îi oferă la rândul lui prilejul de a gusta și savura selecții de produse gourmet alături de familie sau prieteni. Așadar, coșul cadou este demn de a fi oferit și de către persoane fizice, oricăror alte persoane cu care există o relație personală sau profesională – nași, fini, părinți, alte rude, prieteni, colegi, colaboratori, șefi…

 

Pentru ca aceste coșuri cadou să creeze experiețe memorabile, este bine să nu cumperi pachete gourmet de oriunde și oricum. Puțini sunt retailerii care au suficientă experiență și dedicație pentru a duce arta coșurilor cadou la cele mai înalte standarde. Totul contează, de la produse în sine, la ideea de mix, la ambalaje etc. Trebuie să fie produse excluviste, premium și de lux, într-o formulă care să impresioneze de la prima privire și până la consumarea întregului conținut.

 

Un magazin online remarcabil pe această nișă este https://cosuri.gourmetgift.ro/, specialistul în coșuri cadou corporate, care oferă însă oricui dorește coșuri cadou pentru orice ocazie. Comanzi totul online, simplu, cu livrare rapidă. Pentru companii există servicii dedicate, flexibilitate totală, chiar modalități de personalizare a cadourilor. Coșurile cadou conțin de obicei cafea, ciocolată, băuturi alcoolice, diverse selecții de dulciuri și alte produse gourmet. Plus coșul în sine, oricum ar fi el, care creează o imagine wow. Sunt coșuri cadou de poveste, așa cum poate mai vedem prin unele filme americane. Conțin produse internaționale apreciate, dar există și coșuri cadou cu produse tradiționale românești.

 

Dacă vreți să faceți o comandă de pe gourmetGIFT.ro, trebuie să știți că este un retailer specializat cu experiență de peste 10 ani în acest domeniu! Practic, cei de la gourmetGIFT.ro au format piața de coșuri cadou din România și tot ei o rafinează cu noile colecții, an de an. Și nu sunt vorbe goale, nu este promovare fără suport, este de ajuns să vizitați magazinul online pentru a vă convinge că acele coșuri cadou merită toate atenția!

 

Iată un exemplu pe care mi-ar plăcea să îl primesc (deși foarte multe îmi plac, este greu de ales!) – Pachet Cadou Magic Holiday: Whisky Chivas Regal, Spumant Santorsola Ice 750ml, Vin Bordeaux Les Petites Caves 750ml, Panettone cu stafide si coaja de portocala, Valentino, 500g, Tableta de ciocolata Lindt 100g, Praline de ciocolata Feletti 85g, Cafea macinata Vergnano 125g, Casuta cu motive de Craciun cu praline de ciocolata Sorini 150g, Biscuiti Don Carlo 100g, Tavita din bambus cu husa.