De ce este placut nu doar sa primesti, ci si sa oferi cosuri cadou de Craciun

De ce este placut nu doar sa primesti, ci si sa oferi cosuri cadou de Craciun

Tuturor ne place sa primim cadouri. Dar si cand oferi, este o senzatie aparte. Evident, cand oferi cu convingere, din suflet, pentru ca asa doresti. Cand tu esti eroul pozitiv, cel bun din poveste, este cel putin la fel de placut ca atunci cand tie ti se face un cadou. Desigur, conteaza si cui oferi, modul in care persoana care primeste cadoul isi proiecteaza multumirea / afectiunea catre tine.
Sa fii generos te face sa te simti bine in pielea ta. Intr-o carte celebra utila in mediul de afaceri si in marketing in special, Omul generos (Tor Nørretranders, editura Publica), se spune ca a-i ajuta pe altii este cel mai sexy lucru pe care il poti face. Evident, cand te gandesti la familie sau afaceri, nu este tocmai cuvantul potrivit, insa oricum vorbim despre o imagine de sine cu care te simti bine tu insuti.

In tot mai multe locuri auzim despre cosurile cadou de Sarbatori, cosuri de Craciun si alte tipuri de cosuri cadou cu produse gourmet. Cine a primit macar o data un astfel de cos cadou – chiar si unul improvizat – stie ca este extrem de placuta bucuria descoperirii unui astfel de dar. Daca este un cos cadou precum cele cu totul desavarsite din colectia gourmetGIFT.ro 2021, atunci pun pariu ca senzatia este si mai si! Produse gourmet exclusiviste, bine combinate, totul intr-o armonie de gusturi si arome fine, in ambalaje festive.

Se spune ca dragostea trece prin stomac, deci cum sa nu iubesti pe cineva care-ti ofera cadouri gourmet? 🙂 Este de asemenea extrem de adevarat ca atunci cand apreciem un lucru, imaginea este extrem de importanta. Nu judeca o carte dupa coperta sau un om dupa imbracaminte, se mai spune, dar sa fim seriosi: toti judecam astfel, chiar si fara sa vrem. Cand ne referim la produse de savurat (bauturi si alimente), ambalajul este extrem de important, face jumatate din placere. Iar un cos cadou de Craciun pur si simplu wow puncteaza din plin drept cadoul ideal, in prima etapa a evaluarii estetice. Mai departe, experienta savurarii este la fel de importanta, pentru ca acel cos cadou sa fie unul memorabil in cel mai bun sens.

Asadar, daca te-ai simtit vreodata foarte bine cand ai primit un cos cadou, gandeste-te ca te vei simti super bine si cand oferi cosuri cadou, fie ca vorbim despre cosuri cadou corporate sau cosuri cadou pentru cei dragi. Nu doar pe plan personal, ci si pe plan profesional, poti sa fii eroul pozitiv, sa provoci multumire, placere, satisfactie.

Ce invatam din filmele americane: sa oferi cosuri cadou poate fi o solutie excelenta in foarte multe situatii – cand vrei sa multumesti cuiva, cand vrei sa-ti ceri scuze, cand vrei sa feliciti, cand vrei sa sarbatoresti, cand vrei sa transmiti optimism, afectiune, urari de bine etc. Este foarte placut pentru ambele persoane – cel ce primeste, dar si cel care ofera.

Cu mai bine de 10 ani in urma, tin minte ca am oferit si eu cosuri cadou corporate, intr-un anumit context de business in care evoluam in acel moment. Din pacate, piata de specialitate nu era prea dezvoltata atunci, asa ca a trebuit sa improvizez, sa combin eu niste produse, sa gasesc cosuri cadou… rezultatul nu a fost wow, dar totusi satisfacator. Intre timp, putem profita de cosuri cadou superbe, perfecte as spune, de la retaileri specializati precum gourmetGIFT.ro, unde se vede cu adevarat ca aceste cosuri cadou sunt create de profesionisti talentati, cu simt artistic si solutii profesionale in materie de design.

2021GG-110.JPG-1000x1000-1