Îți place să joci la ruletă? Iată cele mai importante sfaturi

Îți place să joci la ruletă? Iată cele mai importante sfaturi

Ruleta mai este cunoscută și ca regina cazinourilor, fiind una dintre principalele atracții la care orice jucător recurge cel puțin o dată în viață. Nu există un gambler adevărat care să nu fi pariat cel puțin de câteva ori la mesele de ruletă, aplicând diverse strategii pe care le-a învățat și dobândit. Fie că sunteți la început pe drum, fie un adevărat jucător cu multă experiență de joc, ruleta rămâne o atracție de bază în acest domeniu.

Așadar, ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc, cu atât mai mult cu cât inclusiv cazinourile virtuale au ajuns să dezvolte foarte mult interfața acestora, grafica și sunetele fiind la un nivel extrem de ridicat. În plus providerii virtuali au adoptat strategia folosirii de dealeri umani – persoane reale, care fac experiența de joc extrem de similară cu cea din cazinourile fizice. Dacă vrei să vezi și tu cum arată un astfel de joc, sau chiar să dai câteva mâini de încălzire, îți recomand să intri pe platforma Jucătorul.ro, unde ai la dispoziție cei mai apreciați și verificați operatori de jocuri de noroc din România.

Originea jocului de ruletă este destul de controversată, deoarece există mai multe teorii care arată că acest joc ar fi fost inventat în diferite locuri și în perioade diferite. Una dintre teoriile cel mai des vehiculate este că ruleta a fost inventată în secolul XVII de către matematicianul francez Blaise Pascal, care încerca să creeze un perpetuum mobile. Alte teorii susțin că ruleta ar fi fost inventată de chinezi sau de greci, încă din antichitate. Cu toate acestea, prima mențiune a ruletei a fost înregistrată în 1716 în Franța, sub forma jocului de ,,Roulette”, care înseamnă ,,roată mică” în limba franceză.

Încă de la începuturile jocului de ruletă, au apărut și diverse strategii prin care jucătorii să-și poată maximiza șansele. În prezent, unele dintre aceste strategii sunt cu sistem de plasare progresivă a mizelor (Martingale, D’Alembert, Fibonacci, Labouchere) și se bazează pe obținerea de profit pe termen lung, prin atenuarea pierderilor.

 

Sfaturi pentru jucătorii experimentați

Chiar dacă jucătorii vechi consideră că știu deja totul și stăpânesc una sau două strategii de joc, specialiștii recomandă să țină totuși cont și de alte sfaturi utile. De multe ori, marile greșeli apar când ești prea relaxat și când ești sigur că vei câștiga, mizând sume mari de bani.

  • Testați toate strategiile care există în piață, de mai multe ori, până o găsiți pe cea potrivită și care vă ajută să obțineți rezultatul scontat. O puteți face fară a investi bani reali, ci jucând în jocuri demo. Repetiția e mama învățăturii.
  • Schimbați strategia din mers dacă ceva nu merge bine în timpul jocului. Așteptarea încheierii partidei poate fi tardivă pentru recuperarea unei sume de bani pierdute.
  • Plasați mizele la mesele de joc aerisite, care nu sunt extrem de aglomerate. În acest fel se vor reduce timpii de așteptare și veți putea combina mai multe strategii câștigătoare.
  • Alegeți cu mare înțelepciune cazinoul în care vezi miza banii personali, pentru a fi siguri că veți fi recompensați în caz de câștig. Astfel, nu este recomandat să joci la ruletă decât în cazinouri tradiționale sau virtuale licențiate și autorizate.

 

Sfaturi pentru jucătorii neexperimentați

 

Dacă sunteți începător în domeniul gamblingului, pe lângă etapa de învățare a regulilor și strategiilor de joc, trebuie să țineți cont și de alți factori care aduc un plus de siguranță jocului practicat.

 

  • Nu creșteți mizele dacă vedeți că nu câștigați. Iluzia unui jackpot care va anula toate pierderile înregistrate până acel moment vă poate aduce mari necazuri.
  • Opriți-vă din joc odată ce ați avut un câștig și bucurați-vă de el! Mai sunt și alte zile în care puteți juca la ruletă, așa că nu merită să riscați din prima zi tot bugetul alocat. Mitul privind norocul începătorului e totuși un mit. Nu forța norocul prea mult.
  • Stabiliți de la bun început o limită financiară în cazul pierderii, fără a o modifica în timpul jocului. Stăpânirea de sine e un atuu important pentru jucători.
  • Adoptați strategiile de joc la ruleta europeană, deoarece la ruleta americană șansele  de câștig sunt ceva mai mici.
  • Jucați mereu responsabil!

 

Sursa foto: Unsplash.com