Masaj pentru acasa, oricand si oricat

Zonele cu fotolii de masaj contra-cost, aparute in spatii publice precum mall-uri inca din urma cu multi ani, atrag permanent persoane care isi doresc momente de rasfat. Unii adora senzatia de relaxare, altii apreciaza stimularea musculara si modul in care parca, simultan, multe maini pricepute iti maseaza diverse parti ale corpului. Mai ales dupa o partida “dura” de shopping (adica niste ore de plimbat prin magazine), cateva minute pe un astfel de scaun de masaj iti provoaca un refresh rapid.

Prima data cand am testat un astfel de scaun a fost inainte sa le vad prin mall-uri, cu vreo 7 ani in urma, daca imi amintesc bine. Un amic interesat de a-si cumpara un astfel de “instrument minune” m-a dus intr-un mic showroom de la intrarea intr-un magazin de bricolaj, sa-i spun si parerea mea. Nu aveau decat vreo 3-4 fotolii, dar recunosc ca am prelungit momentele pe fiecare, caci este neplacut sa te ridici prea curand dupa ce experimentezi o astfel de placere, mai ales intr-o zi de munca din mijocul saptamanii…

fotoliu de masajFotolii de masaj am remarcat de atunci in multe locuri, inclusiv in afara tarii, tot prin spatii publice. Tot mai multe persoane le doresc insa acasa, acolo unde le pot “exploata” fara limita de timp 🙂 In mall-uri, fiecare minut de placere se taxeaza, deci parca esti putin stresat de faptul ca timpul trece si va trebui sa te ridici mai repede. Fotolii cu masaj low-cost pot fi de fapt toate modelele disponibile, daca socotim ca le utilizezi pe termen lung, fara sa mai fi taxat la minut.

Scaune de masaj isi cumpara si multe persoane cu probleme de sanatate, pentru care astfel de masaje trec bariera masajului de relaxare si devin aliati in terapie. A-ti cumpara pentru acasa un astfel de fotoliu este o investitie pentru intreaga familie si un motiv bun pentru musafiri de a te vizita mai des, sub diverse pretexte 🙂

Din cate am observat, exista mai multe modele de scaune de masaj, cu diverse functii si “abilitati”. Cele mai interesante sunt cele care lucreaza in acelasi timp in multe parti ale corpului tau: spate, gat, picioare, brate…  cea mai placuta “tortura” 🙂 Imi place mult masajul (evident), dar simt o lipsa de confort atunci cand trebuie sa merg la un salon specializat, imi trebuie ceva timp sa ma relaxez. La un moment dat, ma gandesc sa integrez poate un fotoliu de masaj intr-o viitoare configuratie a unui living.