Solutii pentru transportul international al animalelor de companie

Daca ai un caine sau o pisica (sau chiar un alt animal de companie), cu siguranta te-ai atasat puternic de acesta si ai face tot ceea ce iti sta in putere pentru a te asigura ca are mereu parte de tot ceea ce este mai bun. Din fericire, cainii si pisicile nu mai sunt vazute in Romania drept animale cu rol (exclusiv) functional, ci mai degraba parte din familii – animale “responsabile” cu transmiterea de energie pozitiva catre oameni.

Si asta pentru ca oricat de suparati sau obositi ne-am simti, un caine sau o pisica pe care il/o mangaiem ne face cu siguranta sa ne simtim mai bine. Si asta fara sa faca vreun efort. Practic, un caine este fantastic doar fiind el insusi. La fel si o pisica, ce cu siguranta nu face eforturi si este adorabila chiar si atunci cand este “cu nasul pe sus” 🙂

caini pisiciTot din fericire, a avea grija in orice moment de animalele de companie este mai usor in prezent, pentru ca exista la indemana produse si servicii adaptate lor. Mai nou, inclusiv in cazul transportului international. Conform www.transport-animale.net, “putem asigura cele mai bune conditii de calatorie pentru animalele dumneavoastra, oferindu-le protectie optima, dar si un nivel ridicat de confort fizic si psihic, pe toata durata efectuarii transportului”.

Compania ce detine website-ul mentionat mai sus are autorizare veterinara pentru transportul special al animalelor vii, primita de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Astfel, se respecta integral legislatia din Romania, dar si cea de la nivel european, pentru ca transportul sa fie realizat cat mai transport animalerapid, fara probleme la trecerea granitelor.

Ce inseamna transport international de animale de companie in conditii profesionale? Masini speciale, custi adaptate, personal specializat – fiecare detaliu pus la punct si confirmat prin experienta acumulata de-a lungul timpului. Pe website pot fi gasite fotografii cu animale transportate in trecut. Din cate am inteles, exista deja clienti fideli care apeleaza in mod repetat la serviciile de transport international de caini si pisici.

Cand ai nevoie de astfel de servicii de transport animale? Pot fi situatii diferite, de la calatorii la mutari temprare si pana la expozitii si concursuri de specialitate. Daca aveti nevoie de transport international de animale, nu uitati ca nu merita sa faceti improvizatii. Sunt pana la urma prietenii vostri buni, care merita toata atentia si toata grija.