Noul meu smartphone si cat de bine ii este cu o husa adecvata

Dupa cum cred ca am mai spus pe blog, nu sunt deloc genul care investeste multi bani in tehnologie de ultima generatie, in trenduri in materie de gadgeturi. Adica nu sunt atat de interesat de a ma lauda cu cele mai cool smartphone-uri de exemplu, insa totusi caut modele care sa fie o alegere smart. Adica sa nu coste o avere, dar sa imi ofere ceea ce imi doresc de la un astfel de gadget: sa se miste bine, sa aiba spatiu suficient, sa arate placut, sa aiba o camera foto video cat mai buna.

Dupa ceva timp in care am folosit un Vonino, am ales un upgrade la Nubia Z17 mini, o marca destul de putin cunoscuta, dar ce apartine de fapt celor de la ZTE, unul dintre marii producatori de telefoane mobile din China. L-am luat la promotie, evident, am platit foarte putin in raport cu performanta sa si cu pretul de lista. Nu vreau sa fac o recenzie, asa ca momentan ma rezum doar la a spune ca sunt foarte multumit de alegere. Daca optam pentru o marca de top pe zona de Android, adica Samsung sau chiar Huawei, as fi platit semnificativ mai mult pentru aceleasi caracteristici.

De ce nu vreun un model scump? Pentru a nu fi stresat sa am mega grija de el. Astfel, daca se intampla ceva rau, nu va fi chiar asa mare tragedie (chiar daca desigur sper sa nu fie cazul niciodata… de cand am spalat din greseala un telefon mobil in masina de spalat cu vreo 15 ani in urma, nu am mai avut incidente).

Am acest nou smartphone de vreo doua luni deja si din prima zi l-am protejat cu o husa dedicata. Drept rezultat, ii merge excelent. Adica arata excelent, ca in prima zi. Vechiul telefon se degradase fizic foarte rapid de la simpla purtare in buzunare…

husaAsadar, sfatul meu este clar: protejati-va smartphone-ul cu o husa adecvata, “croita” special. Ai un iPhone 7, cauti huse iPhone 7. Daca ai un S7 Edge de la rivalii de la Samsung, cauti desigur huse samsung s7 edge. Cel mai simplu este sa faci asta online, asa am facut si eu. Si a fost si ieftin, si bun.

Multe persoane evita sa cumpere huse considerand pe de o parte ca vor avea grija de gadget, iar pe de alta parte ca o husa ascunde din frumusetea respectivului telefon. Poate ca in varianta cu husa un smartphone arata mai putin bine, dar cu siguranta nu arata urat, mai ales daca alegi un model care sa-ti placa. In plus, parerea mea este ca unele huse de smartphone chiar fac telefonul sa arate mai bine.